Libnet.ro
UNICEF

01:05

Academia de Studii Economice din Bucuresti isi suspenda cursurile

B1 B1,
Academia de Studii Economice din Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de. continuă pe B1

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile fata in fata incepand de miercuri, de la ora 14,00, si pana pe data de 29 martie, cu continuarea activitatii didactice in sistem online.

ASE si Politehnica Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice si Politehnica Bucuresti anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de persoane conferinte, mese.

Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

Consiliul de Administratia al Universitatii Bucuresti a votat miercuri, 11 martie, suspendarea activ.

Coronavirus: Toate universitatile trebuie sa isi suspende activitatea cu studentii in cadrul universitatilor pana in 31 martie ASE-ul anunta ca isi suspenda cursurile de la sediul universitatii

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anuntat, miercuri, sistarea activitatilor cu studentii in universitati pana la data de 31 martie. in aceste conditii, pe langa celelalte universitati, si Academia de Studii Economice din Bucuresti a decis suspendarea, incepand cu 12 martie a tuturor activitatilor didactice fata in fata.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )