Libnet.ro
UNICEF

09:46

Accident grav in Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor. ISU: Victima prezinta semne vitale

Antena3 Antena3,
Accident grav in Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor. ISU: Victima prezinta semne vitale

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor la intersectia cu strada Constantin Istrati. Persoana a fost extrasa de sub tramvai. Este vorba despre un barbat d. continuă pe Antena3

ISU Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor din Capitala, la intersectia cu strada Constantin Istrati.

UPDATE 2: ISU Bucuresti revine si precizeza ca barbatul lovit de tramvai pe Soseaua Viilor este in viata, fiind dus la spital

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov revine cu precizari legate de barbatul lovit de un tramvai pe Soseaua Viilor din Capitala, afirmand ca acesta a fost resuscitat si transportat la spital. Initial, ISU anuntase ca barbatul a suferit rani incompatibile cu viata, noteaza News. ro.

Accident grav in Mehedinti. Un barbat beat a spulberat cu masina doua persoane de pe marginea drumului

Un tanar de 20 de ani, care mergea pe marginea drumului intr-o localitate din Mehedinti, a fost spulberat de un autoturism, condus de un sofer beat. Un alt pieton a suferit rani grave.

Accident grav pe linia de tramvai, in Capitala

Un barbat de aproximativ 60 de ani, a suferit rani grave, duminica seara, dupa ce a fost prins sub rotile unui tramvai, din Capitala. Medicii sositi la fata locului au reusit sa-l stabilizeze si l-au trimis cu ambulanta la Spitalul Bagdasar Arseni.

Accident grav in Arad! Fetita de 12 ani, prinsa sub un tramvai, dupa ce a traversat in timp ce se uita in telefonul mobil

O fetita de 12 ani, din Arad, a fost lovita de un tramvai si a ramas prinsa sub acesta. Victima este constienta, iar pompierii incearca sa o scoata de sub tramvai. Conform spuselor martorilor, feti.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Accident GRAV in Capitala: O persoana a murit si una a fost ranita

Un baiat a murit si un altul a fost ranit intr-un accident rutier care a avut loc in noaptea de joi spre vineri in Bucuresti. Persoana ranita este cea care a provocat accidentul, aceasta.

VIDEO Accident grav pe o strada din Targu Jiu. O persoana a fost incarcerata, iar circulatia a fost blocata

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident de circulatie, care a avut loc, joi seara, Victoriei din municipiul Targu Jiu.

Un pedofil din Timisoara a fost prins in flagrant dupa ce si-a dat intalnire cu doua fetite pe Facebook: A intrebat-o daca vrea sa invete anatomie si...

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )