Libnet.ro
UNICEF

01:05

ISU Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor

Hotnews Hotnews,
 ISU Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor din Capitala, la intersectia cu strada Constantin Istrati. continuă pe Hotnews

UPDATE 2: ISU Bucuresti revine si precizeza ca barbatul lovit de tramvai pe Soseaua Viilor este in viata, fiind dus la spital

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov revine cu precizari legate de barbatul lovit de un tramvai pe Soseaua Viilor din Capitala, afirmand ca acesta a fost resuscitat si transportat la spital. Initial, ISU anuntase ca barbatul a suferit rani incompatibile cu viata, noteaza News. ro.

Accident grav in Bucuresti: Un barbat a fost prins sub un tramvai pe soseaua Viilor. ISU: Victima prezinta semne vitale

Un barbat de 45 de ani a fost prins duminica sub un tramvai care circula pe soseaua Viilor la intersectia cu strada Constantin Istrati. Persoana a fost extrasa de sub tramvai. Este vorba despre un barbat d.

Barbat din Bucuresti, in stare critica dupa ce a fost lovit de tramvai

UPDATE: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov revine cu precizari legate de barbatul lovit de un tramvai pe Soseaua Viilor din Capitala, afirmand ca acesta a fost resuscitat.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Accident grav pe linia de tramvai, in Capitala

Un barbat de aproximativ 60 de ani, a suferit rani grave, duminica seara, dupa ce a fost prins sub rotile unui tramvai, din Capitala. Medicii sositi la fata locului au reusit sa-l stabilizeze si l-au trimis cu ambulanta la Spitalul Bagdasar Arseni.

Un pedofil din Timisoara a fost prins in flagrant dupa ce si-a dat intalnire cu doua fetite pe Facebook: A intrebat-o daca vrea sa invete anatomie si...

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

Cum a fost prins de Politia Rutiera raspopitul care sustine ca Dumnezeu i-a condus masina

Un barbat din judetul Iasi, in trecut preot al unei parohii din mediul rural, s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat sa sufle in etilotest.

CRIMA odioasa: Un JURNALIST a fost ASASINAT sub ochii copilului sau

Un jurnalist din orasul Nuevo Laredo, Mexic, a fost asasinat in propria masina, sub ochii fiicei sale, acesta fiind primul caz de acest tip din 2018. Condoleante familiei jurnalistului Carlos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )