Libnet.ro
UNICEF

11:45

Accident grav in Ialomita. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ialomita. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Doua persoane au fost ranite, vineri, in judetul Ialomita, dupa ce masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Pasagerul a fost incarcerat, fiind scos de catre echipajele de. continuă pe Antena3

Doi soti au murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident grav din Dolj. Barbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Doua persoane - sot si sotie - au murit si alte trei - doi soti si fiica lor - au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident de la Varvoru de Jos, judetul Dolj. Politistii spun ca barbatul care a intrat cu masina in copac nu avea permis de conducere.

Tragedie in aceasta seara! Doua persoane au fost murit carbonizate, dupa ce o masina s-a rasturnat si a luat foc

Doua persoane au murit, vineri seara, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat pe marginea unui drum din judetul Arad si a luat foc. Martorii din trafic au sesizat la 112 incendiul, iar cand au ajuns.

Accident cu doua victime la Cosereni. Unul dintre raniti, preluat de un elicopter SMURD si transportat la Bucuresti

Doua persoane au fost ranite, vineri, in judetul Ialomita, dupa ce masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Pasagerul a fost incarcerat, fiind scos de catre echipajele de pompieri, iar soferul, mai grav ranit, a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Bucuresti.

Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane ranite, dintre care doua se afla in stare de inconstienta, intr-un accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza pe raza comunei doljene Varvoru de Jos, dupa ce soferul masinii in care se.

Accident intre un autoturism si o ambulanta de transport copii cu nevoie speciale, pe DN 24, in judetul Iasi

Un autoturism si o ambulanta de transport copii cu nevoie speciale s-au ciocnit frontal, miercuri, pe pe DN 24, in judetul Iasi. Doua persoane sunt ranite, siferul autoturismului fiind incarcerat.

Cinci persoane au fost ranite in urma unei depasiri neregulamentare. Doua masini s-au ciocnit frontal

Un barbat de 60 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a ignorat linia continua care separa benzile de circulatie si s-a angajat intr-o depasire imprudenta, lovind in plin un alt autovehicul care circula din sens opus.

ACCIDENT GRAV in Suceava: O femeie si un copil ACCIDENTATI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O femeie si un copil au fost accidentati pe o trecere de pietoni din proximitatea Palatului de Justitie din municipiul Suceava. Astfel, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalu.

ACCIDENT GRAV in Suceava: O femeie si un copil, ACCIDENTATI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O femeie si un copil au fost accidentati pe o trecere de pietoni din proximitatea Palatului de Justitie din municipiul Suceava. Astfel, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalu.

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Accident grav produs de soferul unui autotren care transporta carcase de porc. Barbatul a adormit la volan

Un sofer de autotren a adormit la volan si a scapat astfel masina de sub control, producand un accident pe Drumul National 7. Din primele informatii, barbatul a decedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )