Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident grav produs de soferul unui autotren care transporta carcase de porc. Barbatul a adormit la volan

Adevărul Adevărul,
Accident grav produs de soferul unui autotren care transporta carcase de porc. Barbatul a adormit la volan

Un sofer de autotren a adormit la volan si a scapat astfel masina de sub control, producand un accident pe Drumul National 7. Din primele informatii, barbatul a decedat. continuă pe Adevărul

Accident mortal produs de soferul unui autotren care transporta carcase de porc. Cetateanul maghiar a adormit la volan

Un sofer de autotren a adormit la volan si a scapat astfel masina de sub control, producand un accident pe Drumul National 7. Din primele informatii, barbatul a decedat.

Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane ranite, dintre care doua se afla in stare de inconstienta, intr-un accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza pe raza comunei doljene Varvoru de Jos, dupa ce soferul masinii in care se.

Doi soti au murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident grav din Dolj. Barbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Doua persoane - sot si sotie - au murit si alte trei - doi soti si fiica lor - au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident de la Varvoru de Jos, judetul Dolj. Politistii spun ca barbatul care a intrat cu masina in copac nu avea permis de conducere.

Accident grav in Ialomita. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Doua persoane au fost ranite, vineri, in judetul Ialomita, dupa ce masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Pasagerul a fost incarcerat, fiind scos de catre echipajele de.

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )