Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN 1. in urma impactului, patru persoane, intre care doua femei gravide si un copil, au fost transportate la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 1. in urma impactului, patru persoane, intre care doua femei gravide si un copil, au fost transportate la spital

Patru persoane, printre care doua femei insarcinate si un copil, au ajuns la spital, marti seara, dupa ce o autotutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre. continuă pe Antena3

Accident grav in Mures. in urma impactului sase persoane, printre care un copil, au fost grav ranite

Sase persoane au fost gravranite, duminica, dupa ce o masina a intrat pe contrasens, pe DN15, in localitatea Sangeorgiu de Mures, la iesirea din Targu Mures spre Reghin. Aceastaa ac.

Accident grav pe DN1 la iesirea din Brasov. Sunt mai multe victime

Patru persoane, intre care doua femei insarcinate, au ajuns la spital, marti seara, dupa ce o autotutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre Ghimbav. La.

Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

ACCIDENT GRAV in Capitala in zorii zilei. Un microbuz a cazut in raul Dambovita - TREI MORTI

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

Cel putin 18 persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat duminica.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista zeci de victime

Cel putin treisprezece persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat.

Brasov: Patru persoane ranite, dintre care 2 femei insarcinate, intr-un accident pe DN 1

Patru persoane au ajuns marti seara la spital dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 1, la iesirea din Brasov spre Ghimbav, potrivit Hot News. Printre persoanele ranite se afla si.

Accident pe DN1 la iesirea din Brasov spre Ghimbav. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua femei insarcinate

Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autotutilitara a izbit un autoturism pe DN 1 la iesirea din Brasov. La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD si o Ambulanta. Circulatia nu a fost blocata.

Patru persoane au fost intoxicate, marti, in Valcea, cu monoxid de carbon, dupa un incendiu izbucnit chiar in apartamentul in care locuiau

Patru persoane s-au intoxicat, marti, cu monoxid de carbon si au fost duse la spital, dupa ce in apartamentul in care locuiau, in Ramnicu-Valcea, a izbucnit un incendiu in urma unui scurtcircuit la un frigider.

Artist de la noi accident grav! Masina lui a fost izbita de un autoturism condus de un tanar care avea permis auto de o zi

Solistul trupei Circa 7, cantaretul Cristi Dumitrascu, a fost implicat intr-un grav accident weekendul acesta, dupa ce masina cu care se deplasa intr-o localitate din judetul Dolj a intrat in coliziune cu un alt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )