Libnet.ro
UNICEF

09:30

Artist de la noi accident grav! Masina lui a fost izbita de un autoturism condus de un tanar care avea permis auto de o zi

Antena3 Antena3,
Artist de la noi accident grav! Masina lui a fost izbita de un autoturism condus de un tanar care avea permis auto de o zi

Solistul trupei Circa 7, cantaretul Cristi Dumitrascu, a fost implicat intr-un grav accident weekendul acesta, dupa ce masina cu care se deplasa intr-o localitate din judetul Dolj a intrat in coliziune cu un alt. continuă pe Antena3

Accident grav in Mures. in urma impactului sase persoane, printre care un copil, au fost grav ranite

Sase persoane au fost gravranite, duminica, dupa ce o masina a intrat pe contrasens, pe DN15, in localitatea Sangeorgiu de Mures, la iesirea din Targu Mures spre Reghin. Aceastaa ac.

Accident grav in Giurgiu. Doi politisti au fost raniti

Doi politisti de la Politia Rurala Baneasa, judetul Giurgiu, au fost transportati la spitale din Capitala, dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, masina de serviciu in care se aflau a.

ACCIDENT GRAV in Capitala in zorii zilei. Un microbuz a cazut in raul Dambovita - TREI MORTI

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

Accident grav in judetul Olt. O femeie insarcinata de 27 de ani si-a pierdut viata

Un accident rutier grav a avut loc vineri pe drumul european E 574. Accidentul s-a produs in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina. Au fost implicate un autoturism si un tir, potrivit.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

Cel putin 18 persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat duminica.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista zeci de victime

Cel putin treisprezece persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat.

Accident grav in nordul Capitalei. Motociclist, decedat (VIDEO)

Tragedie la intrare in Capitala. Un motociclist si-a pierdut viata azi noapte, dupa ce s-a izbit de un autoturism. Din cauza accidentului, traficul a fost deviat cateva zeci de minute pe sub podul din.

Accident grav in judetul Olt. O gravida a murit

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri pe drumul european E 574, in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina, scrie gds. ro. Sunt implicate un autoturism si un tir. Victima accidentului, o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )