Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident rutier pe A1: Sase persoane, intre care si un copil de doi ani, ranite

Antena3 Antena3,
Accident rutier pe A1: Sase persoane, intre care si un copil de doi ani, ranite

Sase persoane, intre care si un copil de doi ani, au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc sambata dupa-amiaza, la kilometrul 247 al autostrazii Sibiu - Sebes, a anuntat Inspectoratul de. continuă pe Antena3

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de parapet pe Autostrada A1

Cinci persoane, intre care un copil de doi ani, au fost ranite si preluate de ambulante, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de parapet pe autostrada A1, sambata dupa-amiaza, la iesire spre Medias, traficul fiind ingreunat.

Arges: Patru raniti in urma unui accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite in urma unui accident rutier in localitatea Corbi, Arges. Potrivit autoritatilor, o soferita de 50 de ani a pierdut controlul asupra volanului si a.

GRAV accident rutier in Hunedoara. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc pe DN 7, intre localitatile Lesnic si Sacamas din judetul Hunedoara, cinci persoane, dintre care doi minori, cu varste de 7 si 17 ani, fiind ranite. Soferul unui autoturism.

Bacauani raniti intr-un accident produs langa Buzau din cauza unui sofer sarb

Un accident cu doua autoturisme implicate, produs joi pe DN2 E85, la Maracineni, s-a soldat cu ranirea a doua persoane, intre care si un copil. Vina ii apartine unui sofer sarb care a trecut de pe acostamentul largit pe banda de circulatie fara sa se asigure suficient.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

FOTO Accident rutier grav pe DN 7. Cinci oameni au fost raniti, dintre care doi sunt copii, iar o masina a luat foc

Un accident rutier soldat cu cinci raniti, dintre care doi sunt minori, s-a produs dupa ce un sofer a intrat pe contrasens, pe DN 7.

Accident rutier pe DN64, la Ramnicu Valcea. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident produs joi dupa-amiaza pe DN64, la Ramnicu Valcea, traficul rutier in zona fiind blocat pe sensul Dragasani - Ramnicu Valcea, potrivit.

Accident rutier cu microbuzul, pe DN 66: opt oameni au fost raniti in coliziunea produsa de un sofer imprudent

Un microbuz in care se aflau opt pasageri s-a rasturnat in urma unui accident petrecut vineri pe Drumul National 66, in apropiere de Petrosani.

Accident rutier groaznic la Iasi. Medicii au gasit la fata locului un tanar de 20 de ani cu capul sfaramat

Victima cumplitului accident este un tanar de 20 de ani, originar dintr-o localitate de langa municipiul Pascani. Medicii care au ajuns la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )