Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de parapet pe Autostrada A1

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane, intre care si un copil, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de parapet pe Autostrada A1

Cinci persoane, intre care un copil de doi ani, au fost ranite si preluate de ambulante, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de parapet pe autostrada A1, sambata dupa-amiaza, la iesire spre Medias, traficul fiind ingreunat. continuă pe Adevărul

Accident rutier pe A1: Sase persoane, intre care si un copil de doi ani, ranite

Sase persoane, intre care si un copil de doi ani, au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc sambata dupa-amiaza, la kilometrul 247 al autostrazii Sibiu - Sebes, a anuntat Inspectoratul de.

EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

Explozii devastatoare a avut loc in Mexic, in Tultepec, in urma careia Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite. Exploziile au avut loc.

FOTO Trei persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate trei masini si un TIR. Una dintre masini a luat foc

Trei persoane au fost ranite sambata seara intr-un accident rutier produs in judetul Dolj, in evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme si un TIR. Accidentul a avut loc din cauza vizibilitatii reduse cauzate de un incendiu de miriste. Una dintre masini a luat foc.

Masuri drastice in scandalul AMBULANTEI NEGRE: Trei persoane au fost retinute dupa ce ar fi agresat o scriitoare

Autoritatile au luat masuri drastice in scandalul asa zisei ambulante negre. Trei persoane au fost retinute dupa ce ar fi agresat-o pe scriitoarea Doina Popescu-Braila pentru realizarea unui circuit.

FOTO Cinci persoane au fost ranite in cursele cu tauri de la Pamplona VIDEO

Cel putin cinci oameni au fost raniti sambata in cursele cu tauri organizate in cadrul festivalului anual San Fermin din Pamplona, Spania, care a inceput vineri si se va incheia pe 14 iulie.

Un copil de doi ani a fost accidentat dupa ce mama lui a traversat printr-un loc nepermis

Un copil in varsta de 2 ani, aflat intr-un carucior, a fost accidentat de un autoturism dupa ce mama acestuia a trecut strada printr-un loc neregulamentar, potrivit informatiilor datede ISU.

Accident rutier pe DN64, la Ramnicu Valcea. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident produs joi dupa-amiaza pe DN64, la Ramnicu Valcea, traficul rutier in zona fiind blocat pe sensul Dragasani - Ramnicu Valcea, potrivit.

CAZ HALUCINANT in India: O intreaga familie a fost gasita moarta. iNGROZITOR care a fost motivul decesului

O familie de 11 persoane din India a fost gasita decedata in propria casa, fiind legata la ochi si la gura. Initial anchetatorii au presupus ca este vorba de o crima, insa alaturi de fiecare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )