Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident rutier pe DN64, la Ramnicu Valcea. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Antena3 Antena3,
Accident rutier pe DN64, la Ramnicu Valcea. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident produs joi dupa-amiaza pe DN64, la Ramnicu Valcea, traficul rutier in zona fiind blocat pe sensul Dragasani - Ramnicu Valcea, potrivit. continuă pe Antena3

FOTO Cinci victime, dintre care doi copii, intr-un accident la intrare in Ramnicu Valcea, pe DN 64

Pe o portiune de drum cu doua benzi pe sens, la intrare in Ramnicu Valcea, pe DN 64 s-a produs joi seara, 5 iulie, un grav accident rutier. Cinci persoane au ajuns la spital, dintre care doi copii.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat. Soferul si-a salvat familia si... Este TRAGIC ce s-a intamplat

Un autoturism condus de un barbat in varsta de 65 de ani s-a rasturnat pe o strada din Ramnicu Sarat. Soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a parasit carosabilul si s-a rasturnat intr-un.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

Ramnicu Valcea: 5 victime in urma unui GRAV ACCIDENT (VIDEO)

Doi copii si trei adulti au fost raniti intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN64, la Ramnicu Valcea. Adultii au fost transportati la spital, in timp ce cei doi copii primesc ingrijiri medicale in.

Scandal in Ramnicu Valcea. Doi agenti de interventie, in stare foarte grava, cu plagi injunghiate

Un scandal in urma caruia trei victime au ajuns la spital a izbucnit in aceasta dimineata de 5 iulie in centrul municipiului Ramnicu Valcea. Dupa ce s-au luat la bataie cu clientul unui local, doi barbati i-au injunghiat si pe agentii de interventie chemati la fata locului de o angajata prin butonul de panica. Se fac cercetari, iar victimele sunt in spital.

Grupare de talhari destructurata in Ramnicu Valcea. Batran de 81 de ani acostat si jefuit in fata spitalului

Politistii din Ramnicu Valcea au reusit sa descopere o grupare care se ocupa de talharii. Pana in acest moment, s-a dovedit ca au comis doua jafuri luna trecuta, iar astazi, Serviciul de Actiuni Speciale si colegii din cadrul Politiei Ramnicu Valcea au descins la domiciile celor patru suspecti.

Caz HALUCINANT: O femeie declarata moarta dupa un accident rutier, a fost gasita vie la morga

O femeie din Africa de Sud, declarata moarta in urma unui accident rutier, a fost gasita in viata, la morga. Totul s-a intamplat pe 24 iunie dupa un grav accident rutier. Paramedicii au constatat ca cele .

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Sibiu. O soferita A iNTORS MASINA pe autostrada A1. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, marti, intr-un accident rutier provocat de o soferita care a intors neregulamentar pe autostrada A1, in judetul Sibiu. in accident, sase persoane au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )