Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

B1 B1,
Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac. continuă pe B1

Singura tara din Europa care a fost ocolita de coronavirus. Cum a reusit

In timp ce 114 tari au fost afectate de noul coronavirus, care a preluat, potrivit OMS, caracterul unei pandemii si care afecteaza marea majoritate a statelor europene, exista inca o tara pe batranul continent unde, pentru moment, nu a fost identificat vreun caz de Covid-19. Muntenegru, aceasta mica tara balcanica cu aproximativ 614. 000 de locuitori, ramane singura tara europeana care nu a raportat vreo infectare cu noul coronavirus.

Va reusi Germania sa ramana singura tara cu fotbal?

Bundesliga este singurul mare campionat de fotbal din Europa ramas pe baricade, dupa ce Premier League, Serie A, Ligue 1 si La Liga au oprit jocurile.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Tesla fuge din Europa de frica pandemiei: ce decizie a luat constructorul

Tesla are planuri pentru Europa anul acesta si, intre altele, vrea sa deschida o fabrica in Germania. Numai ca planurile sunt date putin peste cap. Tesla e un constructor auto ce a reusit.

Marturia medicului din Timisoara care a vindecat cinci oameni de coronavirus: Am dat aceasta tableta!

Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara a vorbit despre tableta care a reusit sa vindece cinci cazuri de coronavirus din oras. Toti cei cinci pacienti erau tineri.

EXCLUSIV ITM NU a amendat firmele din Bucuresti care au implementat telemunca. FAKE NEWS demontat de autoritati in plina criza provocata de coronavirus

In ultimele zile a circulat in mediul online o stire falsa potrivit careia mai multe firme din Capitala ar fi fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) pentru ca au implementat telemunca, in.

Un barbat din Constanta a fost prins cu cocaina pe Autostrada A2

Un barbat de 41 de ani din Constanta a fost prins cu cocaina pe Autostrada A2, la el fiind gasite co.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Un barbat venit din Italia, care nu a respectat izolarea, a provocat un accident, fiind baut

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi tr.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )