Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Playtech Playtech,
Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine . continuă pe Playtech

Cine este Eva Jumatate, micuta care i-a cucerit pe romani si pe suedezi. Talentul ei i-a topit pe juratii PRO TV

Emisiunea Romanii au talent de vineri a inregistrat un nou numar fantastic, odata ce pe scena a urcat o fetita de doar 11 ani. Eva Jumatate este deja o vedeta consacrata, dupa ce a ajuns pana in finala concursului Suedezii au talent, dar a reprezentat Suedia si la San Remo Junior si a obtinut si .

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Din ce isi castiga banii tanara

Pe Dorian Popa, vedeta din juriul Next Star, toata lumea il cunoaste, dar foarte putina lume stie cine este iubita acestuia. Dorian Popa a recunoscut ca este o fire geloasa, si daca ne luam dupa pozele cu iubita sa, ii dam dreptate, insa recunoaste ca partenera lui l-a mai temperat din acest punct de vedere.

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil .

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Imagini de la Vila Lac 1, unde premierul este izolat din cauza coronavirusului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la Vila Lac 1, acolo unde premierul Orban este izolat din cauza coronavirusului.

Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Suspendarea slujbelor la biserica au fost confirmate ieri, de astfel si unele dintre cele mai mari evenimente au fost suspendate in ultima vreme. Un judet a facut acest pas, dar privind numarul de infectii s-ar putea ca aceste decizii sa fie luate de mai multe localitatii. Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie in .

Antrenorul unei echipe de fotbal din Spania, ucis de coronavirus. Francisco Garcia avea 21 de ani!

Antrenorul unei echipe de fotbal din regiunea Malaga, Atletico Portada Alta, a fost rapus de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )