Libnet.ro
UNICEF

12:45

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

Antena3 Antena3,
Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au. continuă pe Antena3

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

Igor Dodon: Cel mai mare pericol pentru Republica Moldova este Unirea

Viitoarea majoritate parlamentara in Republica Moldova va fi de centru-stanga si va fi reprezentata de Partidul Socialistilor si Partidul Politic Partidul Nostru. Igor Dodon a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu va fuziona cu Partidul Nostru. Socialistul crede ca guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova pregatesc in secret Unirea.

Oamenii de stiinta au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata

Oamenii de stiinta de la British Academy of Sound Therapy au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata. Cercetatorii au realizat un studiu, la care au participat mai multe zeci de persoane.

Cea mai cinica aplicatie lansata vreodata: poti da note oamenilor fara acordul lor

Sa ne imaginam o baza de date care ne permite sa dam note, sa clasificam si sa scriem recenzii despre oamenii cu care ne-am intalnit, am lucrat sau ne-am imprietenit, fara acordul acestora. Acum, putem sa nu ne mai imaginam, pentru ca va fi lansata in noiembrie in viata reala. Fondatorii o descriu drept o [] Cea mai cinica aplicatie lansata vreodata: poti da note oamenilor fara acordul lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Deoarece produc panouri pentru un numar foarte mare de companii, cei de la Japan Displaysunt motivati sa creeze ecrane precum cel ilustrat mai sus. Desi exista posibilitatea sa nu fi auzit niciodata de Japan Display, sunt sanse foarte mari sa fi folosit la un moment dat un dispozitivce folosea un ecran produs de respectiva companie. [] Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare banca din Rusia initiaza falimentul gigantilor din cauza datoriilor. Legaturile BEM cu creditorii implicati

Oameni de afaceri importanti care au garantat credite impunatoare si o companie avia importanta sunt in prag de faliment, cea mai mare banca din Rusia, Sberbank fiind pregatita de a initia aceste proceduri din cauza datoriilor, iar creditorii implicati au legaturi cu Banca de Economii.

Programul Prima Casa, modificat de la 1 octombrie: tinerii pot cumpara o noua casa mai mare

Cei care au achizitionat sau au construit locuinte prin programul Prima Casa pot cumpara o noua casa mai mare si mai scumpa, garantata tot de stat, daca vand inainte proprietatea detinuta sau lichideaza creditul garantat de stat, modificarile legislative intrand in vigoare de joi, 1 octombrie.

Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou

Desi multi credeau ca s-a terminat scandalul generat de Stagefright si pericolul cu care vine aceasta vulnerabilitate la pachet, se pare ca nu e deloc asa. in urma cu cateva luni s-a ajuns la concluzia ca aproximativ un miliard de terminale cu Android sunt vulnerabile la un atac foarte simplu cu cod malitios. Problema era [] Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )