Libnet.ro
UNICEF

14:00

Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Playtech Playtech,
Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Deoarece produc panouri pentru un numar foarte mare de companii, cei de la Japan Displaysunt motivati sa creeze ecrane precum cel ilustrat mai sus. Desi exista posibilitatea sa nu fi auzit niciodata de Japan Display, sunt sanse foarte mari sa fi folosit la un moment dat un dispozitivce folosea un ecran produs de respectiva companie. [] Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune

Toamna este perioada din an in care putem sa ne bucuram de cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune. Galustele cu prune autentice sunt acelea care au gustul copilariei. Pentru reteta celor.

Popularitatea Angelei Merkel, la cel mai SCAZUT nivel

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, pe fondul crizei refugiatilor.

Care este orasul cu cel mai mult trafic

Capitala Filipinelor, Manila, este orasul cu cel mai intens trafic rutier din lume, potrivit Indicelui Global de Satisfactie a Soferilor - un studiu realizat de Waze, populara aplicatie de trafic rutier si navigatie.

Lucia Morariu, Eximtur: Turismul balnear va fi cel mai dinamic sector ca urmare a introducerii voucherelor de vacanta

Turismul balnear va deveni cel mai dinamic sector dupa introducerea voucherelor de vacanta, considera Lucia Morariu, proprietara companiei Eximtur si vicepresedinte ANAT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )