Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai geloase zodii. Vesti oribile pentru Scorpioni

Antena3 Antena3,
Topul celor mai geloase zodii. Vesti oribile pentru Scorpioni

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele, scrie adevarul. ro. continuă pe Antena3

Topul celor mai geloase zodii: ce nativi se confrunta cu neincrederea

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele.

ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

Liderul Ligii 1, CFR Cluj a fost inclus in topul celor mai corupte cluburi din Europa de televiziunea clubului Benfica Lisabona, potrivit GSP. ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte.

Topul celor mai avangardiste case din lume. Modelul finlandez pe care oricine il poate avea in curte

Cei mai multi oameni traiesc in blocuri posomorate sau in case fara o caracteristica aparte, insa cei cu dare de mana se pot inspira pentru viitoarele lor locuinte de la cei mai futuristi arhitecti.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Universitatea Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care se regasesc in clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2018.

Adevarul Live de la 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Adevarul Live, ora 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Vesti proaste pentru romani: De la 1 octombrie vom avea de platit mai mult pentru energia electrica(VIDEO)

Dupa majorarile de preturi la carburanti, romanii vor trebui sa indure facturi mai mari si la electricitate. De la 1 octombrie, oamenii vor avea de platit cu aproape doi lei si 50 de bani mai mult.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua.

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )