Libnet.ro
UNICEF

22:31

Adele, cantareata cel mai frecvent ascultata la birou

Adevărul Adevărul,
Adele, cantareata cel mai frecvent ascultata la birou

In urma unui sondaj efectuat de serviciul de streaming online Spotify, Adela a fost desemnata cantareata ale carei piese sunt cel mai frecvent ascultate la birou. continuă pe Adevărul

Elena Basescu despre prezidentiabili: Predoiu - cu prune in gura, Ponta - tanar invechit in rele, Antonescu - raul cel mai mic

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat sambata, intr-un interviu acordat Agerpres, ca il prefera in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care vor avea loc in toamna, pe candidatul PNL Crin Antonescu, pe care il considera raul cel mai mic, spre deosebire de fostul ei coleg de partid, prezidentiabilul PDL Catalin Predoiu, despre care spune ca are prune in gura si probleme de dictie. Despre Victor Ponta, un posibil prezidentiabil al PSD, fiica presedintelui Traian Basescu crede ca acesta e un tanar invechit in rele.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Spania a devenit cel mai mare reexportator de gaze lichefiate din Europa

Chiar daca nu a produs niciodata acest combustibil, Spania a surclasat, in martie, Norvegia, devenind cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate GNL) din Europa, din cauza scaderii cererii interne provocate de criza, evolutie care a obligat companiile de utilitati sa reexporte incarcaturile, potrivit Bloomberg.

Cel mai bun trimestru pentru listari din ultimii trei ani. Cum arata top 10 in Europa?

Companiile isi reindreapta atentia catre burse dupa perioada de criza, primul trimestru din acest an marcand cea mai mare valoare si cel mai mare numar de oferte publice initiale IPO) din ultimii trei ani. Volatilitatea in scadere, dar si noile maxime.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

Georgia vrea sa semneze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana cel mai tarziu in luna iunie

Georgia intentioneaza sa semneze cel mai tarziu in iunie Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, a declarat joi ministrul georgian al Afacerilor Externe, Maia Panjikidze, citat de AFP. L-am asigurat pe.

Cel mai scump apartament din Bucuresti, valorand un milion de euro, a fost vandut

Pentrhouse-ul de 600 de metri patrati din centrul Bucurestiului, evaluat drept cel mai scump apartament din Bucuresti, a fost cumparat cu un milion de euro, scrie Digi 24. Apartamentul este situat la etajul al.

Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Cel mai mare targ de carte din Transilvania, Targul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta si isi asteapta cumparatorii pana duminica, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanti si circa 100 de edituri romane si straini expun in Piata Unirii, zilnic intre orele 10. 00 si 19.

Ford Focus a ramas cel mai bine vandut automobil din lume si in 2013

Ford Focus a ramas si in 2013, la fel ca in 2012, cel mai bine vandut automobil din lume, a anuntat producatorul auto american Ford, citand date ale firmei de cercetare Polk. In total au fost inmatriculate 1. 618 automobile cu numele Ford Focus in 2013, in crestere cu 8,1% fata de 2012.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )