Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

B1 B1,
Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune din Romania, are multe talente. Este actor la teatru, joaca in filme si a prezentat Vocea Romaniei si Romanii au talent. Fiind atat de. continuă pe B1

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Hajdenberg (FMI): Investitiile publice au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, n Romnia. Ar fi trebuit sa se mbunatateasca situatia fiscala, daca a existat o crestere economica puternica

Un aspect al economiei Romaniei in ultimi ani l-a reprezentat marea relaxare fiscala, iar deficitul fiscal in 2017 a fost al doilea cel mai mare din UE, fiind cea mai mare deteriorare din ultimii trei ani, a sustinut recent Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondului Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Un nou cutremur in Vrancea, la o saptamana dupa cel mai puternic seism din ultimii ani

Un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter s-a produs sambata, la ora 18. 34, in judetul Vrancea, la adancimea de 99 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), tr.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Nimeni nu credea ca asa ceva e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania au plecat in Italia impreuna, dupa ce si-au trimis fiicele la studii in Londra, potrivit viva. ro. Alexia Eram, fiica Andreei.

Topului National al Firmelor Private din Romania

Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) a organizat ieri, pe bur2 noiembrie, cea de-a 26-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania, cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante intreprinderi din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ANALIZA De ce 2018 este cel mai bun an din cariera Simonei Halep. Cum a facut romanca diferenta fata de rivalele sale

In ciuda faptului ca termina anul accidentata, romanca a avut, de departe, cel mai bun sezon din cariera ei profesionista.

Presedintele Turciei, anunt oficial: Asasinarea jurnalistului saudit a fost ordonata de la cel mai inalt nivel

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )