Libnet.ro
UNICEF

14:45

O adolescenta de 16 ani din Bucuresti a murit dupa ce a cazut de la etajul doi al unui imobil

Adevărul Adevărul,
O adolescenta de 16 ani din Bucuresti a murit dupa ce a cazut de la etajul doi al unui imobil

O adolescenta in varsta de 16 ani din Capitala a murit, duminica seara, dupa ce ar fi cazut de la etajul doi al unui imobil, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, citati de mediafax. ro. continuă pe Adevărul

O adolescenta de 16 ani din Bucuresti a murit. Fata a cazut de la etajul al doilea al unui imobil

O adolescenta in varsta de 16 ani din Capitala a murit, duminica seara, dupa ce ar fi cazut de la etajul doi al unui imobil, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, citati de mediafax. ro.

Tragedie in Bucuresti. O adolescenta de 16 a murit, dupa ce a cazut de la etaj

O adolescenta de 16 ani din Bucuresti a murit. Fata a cazut de la etajul al doilea al unui imobil Politistii, care au inceput cercetarile in acest caz, nu exclud nici varianta unei sinucideri. Scenele.

Caz socant in Olt. O adolescenta de 16 ani si-ar fi ucis copilul imediat dupa ce l-a nascut

O adolescenta de 16 ani din judetul Olt, este suspectata ca si-a omorat copilul abia nascut de aceasta acasa, dupa ce a fost gasit mort de autoritati. Politistii au fost anuntati de cadrele.

Ce spun meteorologii despre anuntul AccuWeather privind prognoza de tornada din Bucuresti

AccuWeather, una dintre aplicatiile instalate pe mobil, a anuntat o tornada in urmatoarele 24 de ore in Bucuresti. E un avertisment care e trimis extrem de rar, iar meteorologii vin cu propriile explicatii. Aplicatia AccuWeather a informat, luni, ca e posibila aparitia unei tornade in Bucuresti. Anuntul nu este unul intamplator, in conditiile in care [] .

Tragedie in Bistrita-Nasaud. Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de locomotiva

Un tanar de 23 ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost lovit de o locomotiva pe calea ferata care face legatura dintre Bistrita si Saratel, potrivit datelor comunicate de.

O fata de 16 ani este suspectata ca si-ar fi ucis pruncul. Mama fetei e plecata la munca in strainatate, tatal e un baiat calm, domol...

O tanara in varsta de 16 ani este cercetata intr-un dosar in care anchetatorii incearca sa afle cum a murit pruncul acesteia, nascut sambata, 4 mai 2019.

WTA Madrid: Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de Marta Kostyuk (16 ani)

Irina Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de Marta Kostyuk 16 ani, 320 WTA), una dintre marile sperante ale tenisului ucrainean, scor 7-5, 3-6, 6-2, dupa un meci de o ora si 46 de minute.

Compus de Enescu la Paris, la doar 16 ani: Concertul pentru pian si orchestra cantat prima oara la Sala Radio!

Pentru prima oara pe scena Salii Radio, vineri, 10 mai 19. 00), va fi interpretat Concertul pentru pian si orchestra de Enescu, lucrare intr-o singura parte compusa la Paris, in 1897, cand acesta avea doar 16 ani!.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Cosmarul unei fetite de 11 ani din Botosani. Barbatul ar fi putut sa ii fie tata

O copila de doar 11 ani din Botosani a trecut prin clipe de cosmar. Cosmarul fetitei s-a petrecut in localitatea Frumusica din judetul Botosani. Aceasta a fost agresata sexual de un barbat de 42 de ani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )