Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adrian Nastase, mesaj naucitor dupa moartea lui Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul anticoruptiei

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj naucitor dupa moartea lui Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul anticoruptiei

Adrian Nastase a declarat, vineri seara, ca rolul lui Hildegard Puwak in integrarea Romaniei in Uniunea Europeana nu va putea fi niciodata indeajuns subliniat. Fostul premier vorbeste despre faptul ca Puwak a . continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul anticoruptiei. Un destin frant, un om competent mai putin in angrenajul economiei romanesti

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, vineri seara, ca rolul lui Hildegard Puwak in integrarea Romaniei in Uniunea Europeana nu va putea fi niciodata indeajuns subliniat. Nastase vorbeste despre faptul ca Puwak a trait nemeritat, calvarul anticoruptiei. Un destin frant, un om competent mai putin in angrenajul economiei romanesti, a transmis Adrian Nastase.

Ce spune Adrian Nastase despre Viorica Dancila

Adrian Nastase a evaluat profilul premierului Viorica Dancila si a explicat cum trebuie sa fie seful unui guvern. Doamna Viorica Dancila mi se pare o persoana extrem de calma, linistita. Nu vreau sa.

Adrian Nastase: Una dintre marile probleme la noi este ca liderii nu accepta in jurul lor oameni care sa fi citit mai multe carti decat ei

Adrian Nastase a vorbit intr-un interviu despre calitatile pe care trebuie sa le aiba premierul Romaniei in 2018. Acesta a sustinut ca in alegerea politicianului pentru functia de prim-ministru trebuie sa se.

Adrian Nastase, despre Dancila: La noi liderii nu accepta in jurul lor oameni care sa fi citit mai multe carti decat ei

Adrian Nastase a vorbit intr-un interviu despre calitatile pe care trebuie sa le aiba premierul Romaniei in 2018. Acesta a sustinut ca in alegerea politicianului pentru functia de prim-ministru trebuie sa se.

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

Ilie Nastase a anuntat pe o retea de socializare decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani, cerand tuturor sa inteleaga nevoia de intimitate a familiei sale. Viata este o.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila dupa moartea academicianului Mircea Malitia

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii academicianului Mircea Malita, aratand ca acesta a fost un om care a iubit adevarul si si-a slujit tara cu cel mai inalt.

Dupa moartea Ionelei PRODAN, muzica populara romaneasca este ZGUDUITA de o noua veste TERIBILA: Din pacate, este vorba de indragita artista...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. ArtistaMaria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac.

Dupa moartea celebrei Stela Popescu, o alta veste trista zguduie Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui este imobilizata la pat, iar suferintele recente i-au agravat si lui starea de.

Mesaje emotionante dupa moartea bloggeritei romance care s-a sinucis. Parca e un vis urat ce s-a intamplat

Bloggerita Raluca Rosu a murit la 28 de ani, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului sau. Aceasta a fost gasita fara suflare in fata blocului sau din sectorul 6 al.

Ionela Prodan a fost JEFUITA! Anamaria a spus ADEVARUL despre ce s-a intamplat cu AVEREA URIASA dupa moartea indragitei artiste...

Ionela Prodan ar fi fost jefuita de prietenii fiicei sale, dupa cum anunta, la un moment dat, chiar fiica acesteia, Anamaria. Potrivit cancan. ro, incidentul ar fi avut loc in urma cu 25 de ani, pe vremea cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )