Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena. continuă pe Antena3

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )