Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adversara inedita pentru Simona Halep in sferturi la Toronto

Online Sport Online Sport,
Adversara inedita pentru Simona Halep in sferturi la Toronto

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Rogers Cup, Simona Halep a scapat de o intalnire cu Jelena Ostapenko. continuă pe Online Sport

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

LOVITURA pentru Simona Halep! Incredibil ce va pati la ultimul meci! E anuntul momentului

Simona Halep a fost programata de organizatorii Rogers Cup sa joace sambata ultimul mecial zilei, un lucru care nu este pe placul romancei. Astfel,Simona Halepva juca sambata dimineat.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

Simona HALEP a luat o decizie SURPRINZATOARE pentru prestatia de la WTA Toronto

Dupa doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, Simona Halep se intoarce pe teren, la Rogers Cup. Castigatoarea de la Wimbledon va face echipa la dublu cu mult mai tinerica Leylah Fernandez, o.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in turul 3 la Toronto (23:30)

Simona Halep continua aventura la turneul Rogers Cup de la Toronto si o va intalni, joi, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova intr-un meci din turul al treilea. Partida va fi live text in aceasta pagina dupa ora 23:30.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Toronto: Leylah Fernandez, despre faptul ca va face pereche cu Simona Halep: Am ramas fara cuvinte

Simona Halep a luat decizia de a juca si la proba de dublu la turneul de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a precizat ca a vorbit cu directorul competitiei, iar acesta i-a recomandat-o pe jucatoarea din Canada, in varsta de 16 ani, Leylah Fernandez locul 260 WTA la simplu si 460 la dublu).

WTA Toronto: Simona Halep si Leylah Fernandez, invinse in super-tiebreak de favoritele numarul 7

Perechea formata din Simona Halep si Leylah Fernandez Canada, 16 ani), beneficiara a unui wild-card, a parasit inca din primul tur proba de dublu din cadrul Rogers Cup Toronto), dupa ce a fost invinsa de echipa Nicole MelicharKveta Peschke SUACehia, favorite 7), scor 6-1, 3-6, 5-10.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Rogers Cup

Simona Halep, locul 4 WTA si favorita 4, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )