Libnet.ro
UNICEF

23:45

LOVITURA pentru Simona Halep! Incredibil ce va pati la ultimul meci! E anuntul momentului

B1 B1,
LOVITURA pentru Simona Halep! Incredibil ce va pati la ultimul meci! E anuntul momentului

Simona Halep a fost programata de organizatorii Rogers Cup sa joace sambata ultimul mecial zilei, un lucru care nu este pe placul romancei. Astfel,Simona Halepva juca sambata dimineat. continuă pe B1

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

Adversara inedita pentru Simona Halep in sferturi la Toronto

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Rogers Cup, Simona Halep a scapat de o intalnire cu Jelena Ostapenko.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Asa am trait: Simona Halep in primul meci la Toront

Simona Halep a sustinut, miercuri seara, primul meci la simplu dupa castigarea Wimbledonului.

LiveScore Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 0-0

Dupa un meci maraton la debut, Simona Halep o infrunta in optimile turneului de la Toronto pe Svetlana Kuznetsova, una dintre veteranele circuitului WTA 34 de ani). Meciurile cu rusoaica au fost aproape de fiecare data unele echilibrate. Halep vs Kuznetsova va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in turul 3 la Toronto (23:30)

Simona Halep continua aventura la turneul Rogers Cup de la Toronto si o va intalni, joi, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova intr-un meci din turul al treilea. Partida va fi live text in aceasta pagina dupa ora 23:30.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului.

DigiSport: Simona Halep, replica memorabila in conferinta de presa. Mult mai tanara sa colega a reactionat imediat

Simona Halep recunoaste ca nu s-a simtit foarte bine la primul meci de dupa vacanta de vara, jucat alaturi de pustoaica Leylah Fernandez. Cele doua au pierdut cu 6-1, 3-6, 5-10 in fata perechii Nicole MelicharKveta Peschke.

VIDEO Nu adormi. Este ok sa iti arati emotiile, dar nu te enerva - Simona Halep si alte jucatoare, sfaturi pentru conferintele de presa

Simona Halep, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Maria Sharapova, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Kiki Bertens si Eugenie Bouchard le-au oferit cateva sfaturi tinerelor sportive cu privire la atitudinea pe care ar trebui sa o aiba in conferintele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )