Libnet.ro
UNICEF

05:30

AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

B1 B1,
AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, pe site-ul oficial, numarul sectiilor de votare ce urmeaza sa fie infiintate pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: un total de 18. 749 de sectii dintre. continuă pe B1

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

USL isi lanseaza miercuri candidatii pentru alegerile parlamentare, pe Arena Nationala

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala, anunta Agerpres. Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00. In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Vezi in articol cum va modifica mitingul USL traseele autobuzelor si troleibuzelor care circula in zona Arenei Nationale.

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de.

Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Actrita olandeza Sylvia Kristel, cunoscuta in special pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit miercuri noapte, la varsta de 60 de ani. Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii joi, agentul sa.

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor .

BEC: 18.749 sectii de votare organizate in tara si in strainatate, la alegerile parlamentare

Pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi organizate 18. 749 de sectii de votare atat in tara, cat si in strainatate, informeaza Agerpres. Potrivit site-ului Biroului Electoral Central, in tara vor fi organizate 18. 454 de sectii de votare, iar in strainatate - 295. In Bucuresti, vor fi organizate 1. 239 de sectii de votare.

Marii ABSENTI ai alegerilor. Cine a iesit din cursa pentru parlamentarele din decembrie.

Politicieni importanti, unii cu state vechi in Parlament, altii foarte cunoscuti publicului, vor ramane fara mandate dupa alegerile din decembrie. Unii au renuntat invocand decizii personale, altii au fost scosi de pe listele de candidati de conducerea formatiunilor din care fac parte. Multi aveau prea multe probleme penale pentru a mai fi frecventabili. Chiar si intr-o politica murdara cum e cea din Romania. Radu Berceanu - Liderul PDL este unul dintre cei mai longevivi parlamentari romani, .

Pe cine trebuie sa convinga Elena Udrea pe 9 decembrie. Zeci de mii de oameni sunt surprinsi de alegerea facuta

Democrat-liberalii se intalnesc astazi, intr-un Birou Permanent National, pentru a definitiva listele candidatilor pentru alegerile din 9 decembrie, astazi fiind termenul limita de depunere a candidaturilor.

Gheorghe Tadici: Cristina Neagu va fi convocata pentru Europeanul din decembrie

Gheorghe Tadici, antrenorul nationalei de handbal feminin a Romaniei, a declarat ca o va convoca pe Cristina Neagu pentru Campionatul European de la finalul acestui an. Cristina Neagu si, de asemenea, Patricia Vizitiu, se afla in vederile mele pentru turneul final european, a precizat Tadici.

Angela Merkel, acuzata ca a izolat Germania de catre candidatul SPD la alegerile din 2013.

Principalul adversar al cancelarului Angela Merkel la alegerile legislative din 2013, candidatul social-democrat Peer Steinbruck, a criticat joi in fata deputatilor germani modul in care aceasta gestioneaza criza, reprosandu-i ca a izolat Germania in UE, relateaza AFP, conform Mediafax. Germania a fost rareori asa de izolata ca in prezent, a declarat Steinbruck, in primul sau discurs in Bundestag, Camera inferioara a Parlamentului german, in calitate de candidat al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )