Libnet.ro
UNICEF

08:01

Afacerile momentului. Care sunt cele mai profitabile domenii in care merita sa investesti acum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile momentului. Care sunt cele mai profitabile domenii in care merita sa investesti acum

Tot mai multi romani lasa joburile traditionale in favoarea devenirii propriului sef. Potriviti Inc , afacerile viitorului sunt in gadgeturile pentru realitatea virtuala, dar si wellnessul corporativ. Gandind insa in prezent si in investitii. continuă pe Wall-Street Ro

Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Iata mai jos zodiile care fac cele mai urate crize de gelozie, evident, nu este neaparat sa fie asa, exista mereu exceptii de la regula. Berbec Este o fire foarte orgolioasa si precisa. ii place sa i se faca.

Cele mai puternice zodii

Ti se pare ca pe unele persoane nu le afecteaza mai nimic din ceea ce li se intampla? Sunt mereu cu zambetul pe buze si au o solutie la orice. Asadar, afla care sunt cele mai puternice zodii!.

Cinci elevi au obtinut note de 10 la examenul de Bacalaureat in Maramures. Vezi care sunt cele mai bune licee din judet

Cinci elevi au obtinut note de 10 in judetul Maramures, la examenul de Bacalaureat 2016. Doi sunt de la Sighetu Marmatiei si trei din Baia Mare. Doua licee au avut promvabilitate de 100%, iar pe judet, procentul de promovabilitate a fost de peste 66%.

Arta cu iPhone: cele mai bune poze facute cu telefonul si cum poti sa obtii asa ceva

Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu iPhone sau iPad a ajuns la a noua editie. Iata cum poti invata sa faci unele aproape la fel de bune.

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand [].

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?.

Cele mai bune clatite umplute cu carne

Un aperitiv perfect care transforma o banala clatita intr-una speciala! Aceste clatite umplute cu carne, pot avea si cu legume sotate. Cele mai indicate sunt: ceapa, morcovi, dovlecei, ciuperci, vinete, 1-2 catei de usturoi si verdeata dupa gust.

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Care sunt judetele cu cea mai slaba rata de promovare a examenului

Cele mai slabe rezultate la sesiunea iunie - iulie a examenului de Bacalaureat au fost inregistrate in judetele Ilfov, Teleorman si Giurgiu.

Cele mai bune alimente pentru creier

Alimentatia echilibrata asigura elementele nutritive esentiale pentru a avea energie, dar si pentru sanatatea creierului. Descopera care sunt alimentele pe care le poti manca pe tot parcursul zilei, astfel incat sa ai un creier sanatos!.

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )