Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Hotnews Hotnews,
 Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire. continuă pe Hotnews

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 locuri de munca.

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro pentru o investitie de 33 de milioane de euro la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 de milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 de locuri de munca.

Ajutor de stat pentru Bosch pentru o investitie de 33 mil. EUR la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj,.

Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Numerele la Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice: 1,5 milioane de euro pentru calatoriile in afara tarii

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice. Deputatii au stabilit un buget special pentru deplasarile in afara tarii, de 1,5 milioane de euro. Pentru urmatorii doi ani, alesii vor zbura in peste 460 d.

Credit sindicalizat de 360 milioane de euro pentru KMG International

KMG International NV anterior Grup Rompetrol NV) a incheiat o facilitate de credit revolving multivaluta in valoare de 360 milioane de dolari, cu o maturitate de 3 ani, contractata de la un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana, in calitate de coordonator, ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Raiffeisen Bank SA si UniCredit Tiriac Bank SA.

Piraeus Bank sterge datorii de pana la 20.000 de euro pentru grecii afectati de criza

Piraeus Bank, a doua mare banca a Greciei in functie de valoarea activelor, a anuntat miercuri ca va sterge datorii ale clientilor in suma de pana la 20. 000 de euro, ca raspuns la criza umanitara care afecteaza persoanele cu venituri mici,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )