Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 locuri de munca. continuă pe Ziarul Bursa

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro pentru o investitie de 33 de milioane de euro la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 de milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 de locuri de munca.

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire.

Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Numerele la Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Ajutor de stat pentru Bosch pentru o investitie de 33 mil. EUR la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj,.

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Tranzactii de 13,04 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri, valoarea totala a tranzactiilor cifrandu-se la 57,64 milioane de lei 13,04 milioane de euro).

Lichiditate de peste 8,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37. 058,88 lei 8. 504,81 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )