Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegeri locale 2020. Zece alegatori au votat de doua ori primarul unei localitati din Gorj

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Zece alegatori au votat de doua ori primarul unei localitati din Gorj

Zece alegatori din comuna Matasari, din judetul Gorj, au votat de doua ori primarul localitatii. Politistii efectueaza cercetari in acest caz. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri Locale 2020. Si-a votat buletinul de vot. Alegatorul a fost amendat de politie

Un alegator din municipiul Targu Jiu a fost amendat de politisti dupa ce si-a vot buletinul de vot in timp ce se afla in cabina de votare.

Alegeri locale 2020 in Prahova. Prezenta la vot cu doua ore inainte de inchiderea urnelor

Cu doua ore inainte de inchiderea urnelor de vot, 43,72 % dintre prahovenii cu drept de vot au fost prezenti la urne. Prezenta la urne a tinerilor sub 24 de ani este extrem de mica.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate.

Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce un barbat ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale. Situatie ilegale si controversate nu inceteaza sa apara in ziua alegerilor. Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu actul de indetitate al partenerei Un barbat de 28 de .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )