Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alegeri prezidentiale Moldova 2020. Klaus Iohannis, mesaj ferm de sustinere pentru Maia Sandu

B1 B1,
Alegeri prezidentiale Moldova 2020. Klaus Iohannis, mesaj ferm de sustinere pentru Maia Sandu

Duminica, 15 noiembrie, va avea loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Cu acest prilej, Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm de sustinere pentru candidatul pro-occidental, Maia. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

Klaus Iohannis: Cred ca PNL va castiga alegerile. Dupa parlamentare, ma astept la un guvern format in jurul liberalilor PSD, o singura preocupare sa traga frana de mana la masurile juste propuse de Guvern (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca se asteapta ca PNL sa ramana la guvernanare si dupa alegerile parlamentare. intr-o conferinta de presa, marti seara, seful statului a subliniat ca.

Klaus Iohannis, despre campania electorala pentru parlamentare, defasurata exclusiv online: Am recomandat de cateva luni. Aceste adunari vor deveni imposibile daca lucrurile vor evolua negativ

Klaus Iohannis a vorbit, marti seara, intr-o conferinta de presa, despre posibilitatea desfasurarii online a campaniei electorale premergatoare alegerilor parlmentare de pe 6 decembrie 2020. intrebat de un.

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Romania se duce tot mai mult spre un adevarat colaps in sistemul medical. Cu peste 10. 000 de cazuri in 24 de ore, spitalele din Romania tind sa seopreasca. Singura varianta fiind transferarea pacientilor in alte tari. Presedintele Klaus Iohannis a emis aceasta idee ieri. Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat aceasta varianta cu ministrul Sanatatii Vineri, .

Lucian Romascanu, reminder pentru Klaus Iohannis despre alegerile pe timpul pandemiei

Lucian Romascanu PSD) a comparat, intr-o postare pe Facebook, declaratiile facute de Klaus Iohannis pe 28 aprilie si in urma cu cateva zile, atunci cand a fost intrebat despre alegeri in contextul pandemiei de coronavirus.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au.

Klaus Iohannis: Masura inchiderii pietelor in interior, justa si limitata in timp. Votul PSD impotriva acestei masuri anti-Covid, inca un argument sa facem alegeri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presad e la Palatul Cotroceni ca inchiderea pietelor in interior este o masura limitata in timp si are ca obiectiv limitarea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )