Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alegerile din Germania arata ca din istorie nu invatam niciodata nimic

Adevărul Adevărul,
Alegerile din Germania arata ca din istorie nu invatam niciodata nimic

Duminica dimineata, politologul Stelian Tanase a publicat pe blogul personal un text intitulat Deutschland uber alles. Text prilejuit de faptul ca, in ziua respectiva, erau asteptati la urne peste 60 de milioane de germani care, prin votul lor, urmau sa decida in mana cui vor incredinta sarcina guvernarii tarii pentru urmatorii ani. continuă pe Adevărul

Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Euro a scazut dupa alegerile din Germania, arata Bloomberg. Investitorii vor urmari anunturile in legatura cu politica monetara, mai ales avand in vedere faptul ca Alternativa pentru.

Cursul monedei euro a scazut dupa alegerile din Germania

Cursul euro a scazut fata de majoritatea monedelor, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor din Germania, in care formatiunea cancelarului Angela Merkel s-a clasat pe primul loc, iar partidul de extrema-dreapta a obtinut pozitia a treia.

SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

Piata valutara a suferit schimbari majore dupa castigarea alegerilor din Germania de catre partidul Angelei Merkel. Detalii AICI) Euro a scazut cu 0,3%, pana la valoarea de 1,1917 dolari, iar.

Rezultate finale in alegerile din Germania: Merkel, al patrulea mandat de cancelar (FOTO)

Au fost facute publice rezultatele finale ale alegerilor legislative din Germania de duminica. Angela Merkel a castigat un al patrulea mandat de cancelar, dar conservatorii au pierdut procente importante fata.

ANALIZA Putin si alegerile din Germania. Tablou postelectoral

Ce vrea Kremlinul?Prioritatea o reprezinta anularea sanctiunilor si revenirea la o situatie ante-Crimeea, de colaborare stransa cu Germania, mai ales in energie, dar nu numai, cu scopul declarat al modernizarii Rusiei. Cum Berlinul a fost motorul din spatele adoptarii setului de sanctiuni, Moscova crede ca Germania poate fi decisiva si in diminuarea sau chiar anularea lor. O atitudine mai binevoitoare a viitorului guvern german ar putea duce la resetarea politicii UE fata de Rusia si renuntarea la sustinerea Ucrainei, ca si la blocarea oricaror tendinte de a adopta politici pro-active europene care vizeaza agresiunea ruseasca.

Mesajul transmis de Iohannis lui Merkel, dupa alegerile din Germania

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare cancelarului Angela Merkel, in urma rezultatului alegerilor legislative de duminica din RF Germania, potrivit unui comunicat al.

Rasturnare de situatie in alegerile din Germania. Decizia luata de copresedinta partidului de extrema

O copresedinta a partidului Alternativa pentru Germania AfD, dreapta nationalista), Frauke Petry, a facut luni un anunt surpriza, spunand ca nu se va alatura noului grup parlamentar al formatiunii.

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

DW: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

Alegerile din Germania. Martin Schulz, rivalul social-democrat al Angelei Merkel, tinteste sus in politica germana

Social-democratul Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului European, dar care nu a avut niciodata o functie in politica la nivel national din Germania, a intrat in lupta pentru functia de cancelar, starnind, initial, o euforie in randul electoratului, dupa cum au aratat sondajele de opinie de la inceputul anului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )