Libnet.ro
UNICEF

15:00

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau. continuă pe Adevărul

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au.

EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

Fraudarea alegerilor din Republica Moldova reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru Maia Sandu, candidatul pro-occidental. Socialistii lui Igor Dodon organizeaza scrutinul, care ar putea recurge la anumite.

De ce va pierde Igor Dodon alegerile prezidentiale (si va fi aleasa Maia Sandu Presedinte)

Falsul, minciuna, mijloace reprobabile, lipsa de etica si subminare a legitimitatii alegerilor, toate sunt caracteristicile campaniei electorale a inca presedintelui in functie al Republicii Moldova, pro-rusul ostentativ Igor Dodon.

Iohannis exprima sustinerea Romaniei pentru Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a salutat prezenta candidatei Maia Sandu in turul al doilea, cel decisiv.

Maia Sandu: Vreau sa scot Moldova din saracie si sa intorc autoritatile cu fata la nevoile oamenilor

Deutsche Welle a stat de vorba cu cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova: Maia Sandu si Igor Dodon. Va oferim interviul acordat in exclusivitate de lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Republica Moldova are sansa reala sa se rupa de Rusia. Maia Sandu contra Igor Dodon

In turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova se infrunta, duminica, Maia San.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu refuza dezbaterea cu Igor Dodon: Daca vezi pe strada un gainat, in ocolesti

Republica Moldova se afla din nou in fata unui moment istoric: alegerile prezidentiale, care pot trasa o noua directie micului stat aflat langa Romania, Rusia si Ucraina. De o parte, Maia Sandu, politicianul pr.

Ce spun sondajele despre turul II al prezidentialelor din R. Moldova: Diferente foarte mici intre Maia Sandu si Igor Dodon

Doua sondaje realizate in Republica Moldova dupa turul I al alegerilor prezidentiale sugereaza ca lupta decisiva dintre actualul sef al statului moldovenesc, Igor Dodon, si pro-europeana Maia Sandu ar putea fi extrem de stransa.

Anatol Taranu: PDM a oferit posibilitatea crearii unui Guvern totalmente fidel lui Igor Dodon

Decizia Partidului Democrat de a se retrage dupa alegerile prezidentiale din coalitia de guvernare a oferit posibilitatea lui Igor Dodon de a crea un guvern ca, in cazul in care Maia Sandu va deveni presedinte, sa nu se ciocneasca cu un guvern sovaielnic, dar cu unul care va fi totalmente fidel lui Igor Dodon.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )