Libnet.ro
UNICEF

19:31

Alegerile locale: Candidatul care a castigat mandatul de primar la un vot diferenta

B1 B1,
Alegerile locale: Candidatul care a castigat mandatul de primar la un vot diferenta

Alegerile locale dintr-o comuna din judetul Vrancea au avut un rezultat dramatic. Unul dintre candidati a castigat mandatul de primar la un vot diferenta fata de principalul oponent in cursa electorala. Este. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Alegerile locale. Cati detinuti si-au exercitat dreptul la vot in penitenciare - ANP

Un numar de 1. 024 de detinuti si-au exercitat, duminica, dreptul de vot, la alegerile locale, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). ANP a precizat ca 1. 069 de persoane private de libertate cu drept de vot si-au exprimat in scris intentia de a se prezenta la urne, iar numarul detinutilor custodiati duminica era 21.

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Lista primarilor din judetul Brasov, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Brasov s-a inregistrat o prezenta la vot de 42%. Biroul electoral municipal Brasov a finalizat numaratoarea voturilor venite de la sectiile din municipiu si are urmatoarele date:.

ALEGERI LOCALE |Candidatii care au castigat primariile in municipiile resedinta de judet. Victorii lejere si surprize de proportii in marile orase

Alegerile locale din 27 septembrie s-au terminat cu victorii usor de anticipat, dar si cateva surprize. in Cluj-Napoca, de exemplu, primarul Emil Boc a castigat scrutinul pentru a cincea oara. Liberalii.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )