Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alegerile locale. Cati detinuti si-au exercitat dreptul la vot in penitenciare - ANP

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale. Cati detinuti si-au exercitat dreptul la vot in penitenciare - ANP

Un numar de 1. 024 de detinuti si-au exercitat, duminica, dreptul de vot, la alegerile locale, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). ANP a precizat ca 1. 069 de persoane private de libertate cu drept de vot si-au exprimat in scris intentia de a se prezenta la urne, iar numarul detinutilor custodiati duminica era 21. continuă pe Adevărul

Alegerile locale: Candidatul care a castigat mandatul de primar la un vot diferenta

Alegerile locale dintr-o comuna din judetul Vrancea au avut un rezultat dramatic. Unul dintre candidati a castigat mandatul de primar la un vot diferenta fata de principalul oponent in cursa electorala. Este.

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Lista primarilor din judetul Brasov, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Brasov s-a inregistrat o prezenta la vot de 42%. Biroul electoral municipal Brasov a finalizat numaratoarea voturilor venite de la sectiile din municipiu si are urmatoarele date:.

ANP: Aproximativ 1.100 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta dorinta de vot a detinutilor care nu si-au pierdut drepturile electorale. Un numar de 1100 de detinuti si-au exprimat in scris, pana joi, intentia de a vota la alegerile locale, conform unui comunicat de presa ANP. ANP informeaza ca dintr-un numar de 20. 993 de persoane detinute, 1. 193 au drept de vot si 1. 092 si-au exprimat in scris intentia de a vota la alegerile publice locale din anul 2020.

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )