Libnet.ro
UNICEF

12:45

ALERTA de la ANM! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
ALERTA de la ANM! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dupa-amiaza doua atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru opt judete din sudul si sud-vestul tarii, valabile in orele. continuă pe Antena3

Alerta ANM: Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis vineri dimineata noi atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in noua judete din Transilvania, Oltenia si Moldova. Potrivit Administratiei Nationale de.

Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe zone din Oltenia, Transilvania si Banat. Astfel, pana la ora 10:00, in judetele.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Mai multe morminte dintr-un cimitir evreiesc, vandalizate cu svastici naziste

Politia franceza a initiat o investigatie dupa ce mai multe svastici naziste au fost desenatepe un numar de 107 morminte dintr-un cimitir evreiesc situat de langa orasul francez Strasbourg, relateaza.

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Mesajul unei tinere romance pentru Ministerul Educatiei. Gianina este printre cele mai stralucite minti din lume

Tinerii romani, unii dintre ei adevarate genii, au reusit sa-si formeze cariere de prestigiu, dar peste hotare, nu in tara, in conditiile in care Romania are nevoie de specialisti in mai toate domeniile de activitate. Unul din acesti tineri a ajuns la unul din cele mai prestigioase institutii din lume, vorbim aici de Institutul Max .

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )