Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multe morminte dintr-un cimitir evreiesc, vandalizate cu svastici naziste

B1 B1,
Mai multe morminte dintr-un cimitir evreiesc, vandalizate cu svastici naziste

Politia franceza a initiat o investigatie dupa ce mai multe svastici naziste au fost desenatepe un numar de 107 morminte dintr-un cimitir evreiesc situat de langa orasul francez Strasbourg, relateaza. continuă pe B1

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

Cu cine se iubeste Brad Pitt, dupa despartirea de Angelina Jolie. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori impreuna

Brad Pitt se afla in plin proces de divort cu Angelina Jolie si pare ca a trecut fara prea mari probleme peste despartirea de frumoasa diva. Starul american este banuit ca are o relatie cu actrita Alia Shawkat. in ultima vreme, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna la diferite evenimente. Brad .

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

Abuz de date personale, tot mai multe atacuri complexe, dezvoltarea fenomenului deepfake - Cum vede Kaspersky Lab peisajul amenintarilor cibernetice in 2020

Ce se va intampla in 2020 in peisajul cyber? Tendinta generala arata ca amenintarile vor creste in complexitate si vor fi mai bine tintite, diversificandu-se sub influenta factorilor externi, cum ar fi dezvoltarea si propagarea invatarii automatizate, tehnologiile pentru dezvoltarea fenomenului deepfake sau tensiunile in jurul rutelor comerciale dintre Asia si Europa, arata o analiza a Kaspersky Lab despre amenintarile avansate si persistente APT) din anul 2020.

Adevarul despre pastele italiene. Ce mancam de fapt de cele mai multe ori

Italia, cel mai mare consumator mondial de paste, nu poate renunta la graul din America de Nord care este utilizat pentru a produce spaghetti si macaroni, dupa ce vremea nefavorabila si insamantarile mici au.

O noua provocare virala pe Internet face din ce in ce mai multe victime! Medicii atentioneaza tinerii din intrega lume

O noua provocare de pe Internet a impis medicii sa emita o atentionare la nivel mondial. Din ce in ce mai multi tineri posteaza poze pe retelele de socializare in care se bronzeaza in zonele intime,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )