Libnet.ro
UNICEF

23:00

Business report: Orasul din Romania in care locuintele s-au scumpit cu 50% in ultimii ani. Este un magnet; Paradoxurile salariului minim romanesc in context european

Hotnews Hotnews,
 Business report: Orasul din Romania in care locuintele s-au scumpit cu 50% in ultimii ani. Este un magnet; Paradoxurile salariului minim romanesc in context european

Polonezii, cehii si maghiarii au bagat peste doua miliarde de euro in Romania si nu se opresc. Sume importante in productie, retail sau fotbal. Piata romaneasca. ANPC: Consumatorii cu datorii neachitate de 90 de zile la credite beneficiaza de consiliere gratuita. Consumatorii cu datorii neachitate de cel putin 90 de zile. continuă pe Hotnews

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, de dimineata, pe alocuri in zonele joase se va inregistra ceata care favorizeaza producerea poleiului.

Orasul din Romania unde locuitorii pot merge gratis intr-o excursie la Praga. Tot ce trebuie sa faca este sa isi plateasca taxele locale

Cine isi plateste rapid taxele locale poate pleca, gratis, intr-o excursie la Praga! Este solutia inedita a primariei orasului Cavnic, pentru a impulsiona strangerea impozitelor. Castigatorul excursiei ca fi desemnat prin tragere la sorti.

Guvernul Orban, veste buna pentru 200.000 de gospodarii din Romania. Marcel Bolos: Vom introduce gaze naturale in localitatile in care locuintele sunt incalzite cu combustibil solid

Mai multe localitati din Romania, care cuprind un total de 200. 000 de gospodarii, vor fi racordate la reteaua de gaze naturale, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, la finalul.

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

Locul din Romania in care ninge ca in povesti - VIDEO

Meteorologii au emis, marti, mai multe alerte de cod galben si portocaliu de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite pentru mai multe zone din tara.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Digi24: VIDEO. Dezvaluiri cutremuratoare despre mafia lemnului din Romania

Gheorghe si Ruxandra Gorcioaia plang moartea fiului lor. Era padurar si acum e cea mai recenta victima a asa-numitei mafii a lemnului, care controleaza industria de taieri ilegale de copaci din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )