Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALERTA METEO: 20 de judete sunt sub COD PORTOCALIU de PLOI TORENTIALE! Vine POTOPUL!

B1 B1,
ALERTA METEO: 20 de judete sunt sub COD PORTOCALIU de PLOI TORENTIALE! Vine POTOPUL!

Tara noastra se afla sub incidenta unui cod portocaliu de ploi si de instabilitate atmosferica, valabila in 20de judete, anunta meteorologii. Totodata, exista un cod galben de vreme rea in 21 de. continuă pe B1

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ce fenomene violente anunta ANM

Calarasiul se afla pana sambata , 1 iunie, la ora 10. 00, sub cod portocaliu de vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, sudul Moldovei, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Judetul Mehedinti sub Cod Portocaliu de ploi abundente, vijelii si grindina

Potrivit avertizarilor transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, judetul Mehedinti se afla, incepand de azi, pana maine, la ora 06. 00, sub avertizarea meteorologica de COD PORTOCALIU, care vizeaza cantitati de apa ce vor depasi, local, 40. 50 l/mp si izolat 60. 80 l/mp.

Pericol de INUNDATII: COD PORTOCALIU in 19 judete ale tarii. Autoritatile sunt in ALERTA. VEZI HARTA zonelor afectate

Hidrologii au emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni, la ora 24. 00 si care vizeaza rauri din 19 judete ale tarii. Potrivit Institutlui National de Hidrologie si.

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu.

Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete din tara

Unsprezece judete din centrul si sudul tarii se afla sub Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, iar alte 22 de judete si municipiul Bucuresti, sub Cod galben de instabilitate atmosferica si.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Alerta meteo! Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale in trei judete

Meteorologii au emis luni noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale, valabile in localitati din judetele Dolj, Giurgiu si Calarasi, in ora.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente si vijelii in 11 judete din tara, pana luni, la amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabila in 11 judete din centrul si sudul tarii, pana luni la ora 12:00.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )