Libnet.ro
UNICEF

08:46

ANM: Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, in aproape toata tara

B1 B1,
ANM: Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata,doua avertizari de cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben. continuă pe B1

ANM: Ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben in jumatatate de tara, pana marti

Meteorologii de la ANM au emis, luni, un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabil de la ora15:00, pana marti,06 octombrie, la ora 18:00, in jumatate din.

Alerta meteo: De marti seara, Baraganul intra sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au actualizat, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si anunta ca se pot inregistra cantitati de precepitatii ce pot ajunge la 60 de litri pe metru patrat. Conform meteorologilor, in Baragan, codul galben intra in vigoare marti, la ora 18. 00, si este valabil pana miercuri dimineata, la ora 06.

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete, pana marti seara

Meteorologii au emis emis luni o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 27 de judete, unde marti seara vor fi ploi si vijelii.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru aproape toata tara, valabila marti, pana la ora 18. De asemenea, au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana miercuri, 7 octombrie, ora 06.

Cod galben de ploi si vant in aproape toata tara

Administratia de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, valabila in intervalul 05 octombrie, ora 15:00 - 06 octombrie, ora 18:00, pentru instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa si intensificari ale vantului.

ANM: Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete

Meteorologii auemis,luni seara, un cod portocaliu de vijelie puternice,descarcari electrice si grindina. in judeteleMaramures localitatile Seini, Sapanta, Remeti, Campulung la.

ANM: Atentionare nowcasting de cod galben de ceata. Vizibilitate redusa sub 200 de metri

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare imediata de cod galben de ceata valabila in judetul Harghita. Cod galben de ceata este valabil intre orele 7:15-9:00 si prognozeazaceata.

UPDATE ANM: Atentionare nowcasting de cod galben de ceata. Vant puternic in judetele Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare imediata de cod galben de ceata valabila in judetul Harghita. Cod galben de ceata este valabil intre orele 7:15-9:00 si prognozeazaceata.

Cod galben de furtuna in 27 de judete, pana marti la ora 18:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa, intensificari ale vantului, in intervalul 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 18:00, la inceput in Banat, Crisana, Maramures, apoi si in vestul si nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul si nordul Munteniei, precum si in cea mai mare parte a Moldovei.

Alerta meteo nowcasting. Avertizare cod galben de vant puternic in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de sambata, 3 octombrie, meteorologii au emis o alerta de cod galben pentru vant puternic, valabila in judetele Timis si Arad. Atentionarea nowcasting, emisa de ANM este valabila pana la ora.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )