Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alerta meteo a fost extinsa: Ploi puternice, grindina si vijelii in toata tara

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo a fost extinsa: Ploi puternice, grindina si vijelii in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins marti atentionarea cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii la 38 de judete si municipiul Bucuresti. Codul portocaliu emis pentru 20 de judete a fost ridicat. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente si vijelii in 11 judete din tara, pana luni, la amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabila in 11 judete din centrul si sudul tarii, pana luni la ora 12:00.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete din tara

Meteorologii anunta ploi torentiale, vant puternic si vijelii pentru 11 judete din tara. Atentionarea de Cod portocaliu este valabila pana marti la ora 21.

Alerta meteo! Cod portocaliu de ploi torentiale si grindina pana miercuri. Judetele vizate

Potrivit avertizarilor transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, marti incepand cu ora 15:30 si pana miercuri, 05. 2019, ora 17:00 va ploua abundent, cu grindina de dimensiuni medii si posibil m.

Alerta meteo! Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale in trei judete

Meteorologii au emis luni noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale, valabile in localitati din judetele Dolj, Giurgiu si Calarasi, in ora.

Avertizare meteo: cod portocaliu de ploi si grindina in Moldova si nord-estul Munteniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi si grindina pentru Moldova si nord-estul Munteniei. Restul tarii este sub cod galben, cu exceptia a patru judete.

ALERTA METEO Capitala sub Cod portocaliu de ploi si vijelii

Meteorologii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru Bucuresti. Sunt asteptate ploi, grindina si descarcari electrice.

ALERTA METEO: 20 de judete sunt sub COD PORTOCALIU de PLOI TORENTIALE! Vine POTOPUL!

Tara noastra se afla sub incidenta unui cod portocaliu de ploi si de instabilitate atmosferica, valabila in 20de judete, anunta meteorologii. Totodata, exista un cod galben de vreme rea in 21 de.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in 11 judete, pana luni la ora 12:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabila in 11 judete din centrul si sudul tarii, pana luni la ora.

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Meteorologii au prelungit informarea meteo de vreme rea miercuri, atragand atentia ca in Romania luna iunie este in general cea mai capricioasa dintre lunile de vara, potrivit digi24. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )