Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! SE iNTORC NINSORILE SI VISCOLUL! COD PORTOCALIU iN MAI MULTE JUDETE

B1 B1,
ALERTA METEO! SE iNTORC NINSORILE SI VISCOLUL! COD PORTOCALIU iN MAI MULTE JUDETE

Iarna nu va parasi Romania in urmatoarea perioada, potrivit unui anunt facut de meteorologi. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de cod portocaliu de ninsori si viscol si cod. continuă pe B1

ALERTA METEO! SE iNTORC NINSORILE SI VISCOLUL! COD PORTOCALIU iN MAI MULTE JUDETE

Iarna nu va parasi Romania in urmatoarea perioada, potrivit unui anunt facut de meteorologi. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de cod portocaliu de ninsori si viscol si cod.

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.

ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara, pana marti seara si Cod galben in alte 20 de judete. Vantul va sufla si cu 120 de kilometri la ora, anunta specialistii.

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena. Potrivit digi24. ro,.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena.

Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic. Ce regiuni din Romania sunt afectate

Traversam acum o perioada in care vremeaisi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod portocaliu si coduri galbene de viscol si vant puternic La ora .

Alerta meteo. Romania, lovita de ciclonul care a devastat Europa. Ce se intampla cu vremea

Ieri va anuntam ca in Europa se intampla un fenomen climatic deosebit. Este vorba de furtuna Sabina care, deja, a lovit mai multe state europene, printre care Germania, Norvegia si Olanda, si se pare ca efectele acesteia incep sa se resimta si pe teritoriul Romaniei. Alerta meteo. Romania, lovita de ciclonul care a devastat Europa .

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

ALERTA METEO fara precedent: Furtuna Sabina matura Europa! Sute de zboruri vor fi anulate! Detalii SOCANTE

Europa este lovita de cateva zile de furtuna Sabina, un fenomen meteo care a cauzat anulari sau intarzieri de zboruri pe marile aeroporturi. Mai exact, de sambata dupa-amiaza 8 februarie) si probabil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )