Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

B1 B1,
Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

Vremea va fi in continuare instabila, joi, din punct de vedere termic, iar ploile vor alterna cu episoadele extrem de calduroase in cele mai multe zone ale tarii, relateaza fanatik. ro. continuă pe B1

Alerta meteo: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Vremea va fi in continuare calduroasa, miercuri, izolat caniculara la amiaza in Lunca Dunarii, desi valorile termice diurne vor fi in scadere fata de intervalul precedent, potrivit fanatik. ro.

Alerta meteo: ANM anunta cod portocaliu si cod galben de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis o alerta meteo de cod portocaliu si galben de vijelii pentru mai multe judete din tara. Alerta ANM: Cod portocaliu si cod galben de vijelii Meteorologii de la ANM au anuntat o vreme instabila in intervalul 3 iulie, miercuri, ora 10 joi, 4 iulie, ora .

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Vremea va deveni calduroasa luni, 1 iulie, ba chiar local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat, potrivit fanatik. ro.

Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Luni, 1iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local canicularain zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

ALERTA METEO Canicula si disconfort termic in Capitala. Cand vin ploile

In urmatoarele zile, vremea va fi caniculara in orele amiezii in Capitala, disconfortul termic fiind accentuat. Indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, potrivit prognozei speciale emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea redevine caniculara, marti, cu temperaturi ce depasesc, pe arii restranse, valorile normale pentru aceasta perioada, iar ploile s-au incheiat, potrivit fanatik. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )