Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Romania se afla sub cod de vreme severa. BOMBA iN CAZUL ELODIA! SCHELETUL A FOST GASIT iN SFARSIT! CE A PUTUT SA-I FACA CIOACA! GALERIE FOTO) Meteorologii au emis o atentionare cod galben de vreme. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbari INCREDIBILE anuntate de meteorologi! Care sunt judetele vizate

Sambata, 4 mai, vremea va fi instabila, iar regimul termic caracterizat de valori usor mai ridicate decat cele specifice datei in sud-est si apropiate de acestea in restul teritoriului, transmite ANM. Cerul.

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Iritat ca se anunta protest in ziua mitingului PSD de la Iasi, Dragnea avertizeaza ca si-ar putea trimite oamenii care sunt foarte nervosi la manifestatia PNL de sambata

Liviu Dragnea ii avertizeaza pe liberali ca i-ar putea lasa pe oamenii din partid care sunt foarte nervosi sa faca o contramanifestatie in ziua mitingului PNL de la Iasi, la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Alerta meteo de ploi violente, vijelii si grindina. Unde loveste urgia

Schimbari dramatice ale vremii in urmatoarele trei zile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de vreme rea, valabila de duminica, 5 mai, pana miercuri dimineata, 8 mai. Vor fi perioade cu instabilitate accentuata, ploi abundente si vijelii care vor face prapad.

Alerta meteo: Trei zile de furtuni devastatoare peste Romania. in ce regiuni lovesc ploi puternice

Se anunta trei zile cu furtuni foarte puternice in toata tara. Pana miercuri la ora 09. 00 vom avea parte de instabilitate atmosferica accentuata in toata tara. Meteorologii prognozeaza caderi de grindina de mari dimensiuni si vijelii puternice. in sud-estul tarii, in zona Baraganului, cantitatile de apa vor fi abundente, 80-90 litri/mp, care se vor acumula intr-un interval foarte scurt. Nu sunt excluse nici tornadele.

Alerta meteo: Pericol mare de inundatii, torenti si viituri. Peste 70 de case si gospodarii, inundate

Pericol mare de inundatii, torenti si viituri chiar in acest moment, pe mai multe rauri din judetele Covasna, Harghita si Brasov, pentru care hidrologii au instituit cod portocaliu. De altfel,.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )