Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alexandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin, isi lanseaza o carte la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Alexandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin, isi lanseaza o carte la Bucuresti

Alexandr Dughin, considerat ideologul lui Vladimir Putin si cel care sustine politica de expansiune a Rusiei prin manipulare si violenta, isi va lansa la Bucuresti volumul Destin Eurasianist, potrivit HotNews. continuă pe România Liberă

Facebook il face pe Vladimir Putin presedinte al Ucrainei

In contextul atentatului de la Sankt-Petersburg, Ministerul de Externe din Rusia a postat pe pagina de Facebook un mesaj al presedintelui Vladimir Putin, in care acesta isi exprima condoleantele pentru familiile celor afectati de tragedie. in varianta tradusa automat de catre reteaua de socializare, Putin este prezentat drept presedinte al Ucrainei.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE: Agentia Interfax anunta un nou bilant provizoriu: zece morti si 50 de raniti, intre care si copii. UPDATE: Vladimir Putin a anuntat, printr-un comunicat citat de RT, ca autoritatile.

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin: Seful statului a subliniat importanta luptei coordonate impotriva terorismului si extremismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti, 4 aprilie, un mesaj de condoleante presedintelui rus Vladimir Putin in urma atacului care a lovit luni metroul din Sankt Petersburg. Cu aceasta ocazie,.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Vladimir Putin, dupa atacul din Sankt Petersburg

Klaus Iohannis a transmis, astazi, omologului sau rus,Vladimir Putin, un mesaj de condoleante, in urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg. Potrivit Administratiei Prezidentiale,.

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Luam in calcul si un atentat terorist. Vladimir Putin, primele declaratii dupa tragedia din St. Petersburg

Presedintele rus Vladimir Putin a reactionat in urma incidentului care a avut loc, luni dupa-amiaza, la doua statii de metrou din St. Petersburg si a precizat ca orice posibilitate se ia in calcul, in.

Vladimir Putin, reactie la exploziile de la metroul din Sankt Petersburg: Sunt luate in calcul toate pistele, inclusiv terorismul

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca autoritatile de la Moscova iau in calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, in exploziile produse in cursul zilei in metroul din.

Cum arata palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagra - FOTO

De ani de zile circulau zvonuri cum ca Vladimir Putin si-ar fi construit un palat impresionant in sudul Rusiei cu banii furati de la fondul de stat, informeaza International Business Times, citat de.

Cum arata FIICELE lui Vladimir Putin: Una dintre ele este acrobata de profesie!

Familia liderului de la Kremlin este, in general, un subiect tabu. Iata insa ca NBC News si The Moscow Times, preluate de Mediafax, ne arata imagini ale fiicele lui Putin.Maria si Ekaterina sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )