Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Vladimir Putin, dupa atacul din Sankt Petersburg

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis catre Vladimir Putin, dupa atacul din Sankt Petersburg

Klaus Iohannis a transmis, astazi, omologului sau rus,Vladimir Putin, un mesaj de condoleante, in urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg. Potrivit Administratiei Prezidentiale,. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin: Seful statului a subliniat importanta luptei coordonate impotriva terorismului si extremismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti, 4 aprilie, un mesaj de condoleante presedintelui rus Vladimir Putin in urma atacului care a lovit luni metroul din Sankt Petersburg. Cu aceasta ocazie,.

Dragnea: Klaus Iohannis mi-a spus ca vrea sa se adreseze Parlamentului. Este binevenit daca mesajul nu va fi tensionat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni ca vrea sa tina un discurs in plenul reunit al Parlamentului, astfel ca seful statului este binevenit dupa Pasti daca mesajul pe care doreste sa il transmita nu va fi tensionat.

Facebook il face pe Vladimir Putin presedinte al Ucrainei

In contextul atentatului de la Sankt-Petersburg, Ministerul de Externe din Rusia a postat pe pagina de Facebook un mesaj al presedintelui Vladimir Putin, in care acesta isi exprima condoleantele pentru familiile celor afectati de tragedie. in varianta tradusa automat de catre reteaua de socializare, Putin este prezentat drept presedinte al Ucrainei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri. Gratiela Gavrilescu si Viorel Ilie vor depune juramantul la Palatul Cotroceni la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis va semna astazi, 3 aprilie, decretul de revocare din functie a lui Daniel Constantin, vicepremier si ministru al Mediului, urmand sa aiba loc si ceremonia pentru depunerea juramantului de catre noul titular al postului, Gratiela Gavrilescu.

Klaus Iohannis, lider in topul celor mai urmariti politicieni de pe Facebook: Cum stau adversarii presedintelui la capitolul like-uri

La aproape trei ani de cand a devenit presedinte, Klaus Iohannis pare ca si-a pastrat capitalul de simpatie. Cel putin pe Facebook. Jurnalista Ionela Nastase a facut o analiza a pe blogul personal a.

Luam in calcul si un atentat terorist. Vladimir Putin, primele declaratii dupa tragedia din St. Petersburg

Presedintele rus Vladimir Putin a reactionat in urma incidentului care a avut loc, luni dupa-amiaza, la doua statii de metrou din St. Petersburg si a precizat ca orice posibilitate se ia in calcul, in.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE: Agentia Interfax anunta un nou bilant provizoriu: zece morti si 50 de raniti, intre care si copii. UPDATE: Vladimir Putin a anuntat, printr-un comunicat citat de RT, ca autoritatile.

Alexandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin, isi lanseaza o carte la Bucuresti

Alexandr Dughin, considerat ideologul lui Vladimir Putin si cel care sustine politica de expansiune a Rusiei prin manipulare si violenta, isi va lansa la Bucuresti volumul Destin Eurasianist, potrivit HotNews.

Vladimir Putin, reactie la exploziile de la metroul din Sankt Petersburg: Sunt luate in calcul toate pistele, inclusiv terorismul

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca autoritatile de la Moscova iau in calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, in exploziile produse in cursul zilei in metroul din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )