Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alexandru Arsinel plange disparitia Stelei Popescu si a Cristinei Stamate. N-a fost suficient de fericita in viata

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel plange disparitia Stelei Popescu si a Cristinei Stamate. N-a fost suficient de fericita in viata

Alexandru Arsinel a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la Sinteza Zilei. indragitul actor a vorbit despre relatiile sale cu Stela Popescu si Cristiana Stamate, doua colege de. continuă pe Antena3

Sfatul lui Vasile Muraru pentru Alexandru Arsinel dupa moartea Stelei Popescu

Dupa inmormantare, Vasile Muraru a avut un mesaj pentru Alexandru Arsinel, bunul prieten si partener de scena al regretatei Stela Popescu. Acesta l-a indemnat pe Alexandru Arsinel sa.

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine

Actorul Alexandru Arsinel, a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine VIDEO

Actorul Alexandru Arsinel a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

Zeci de artisti la inmormantarea Stelei Popescu

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Tacerea Stelei Popescu. Vulnerabilitatea unei femei puternice

Avem obiceiul ca la moartea unui artist sa-l imbracam pe acesta intr-un nimb de glorie, sa folosim cuvinte encomiastice, sa omagiem memoria unor nume care aduc, in mod sigur, rating si audienta. E derizoriu tot acest spectacol mediatic, la care asistam din nou, acum, o data cu disparitia Stelei Popescu.

M-am saturat, il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai rezistam. Reactia emotionanta a lui Arsinel dupa moartea Cristinei Stamate

Lumea teatrului romanesc este din nou in doliu. La 4 zile dupa decesul Stelei Popescu, scena este lovita de o noua drama, Cristina Stamate a incetat din viata la doar 71 de ani. Alexandru.

Alexandru Arsinel, indurerat de moartea Cristinei Stamate: Vreau sa il rog pe Dumnezeu sa se opreasca pentru ca nu mai suportam

Cristina Stamat a murit. Actrita s-a stins din viata luni la Spitalul Floreasca la varsta de 71 de ani. Alexandru Arsinel a venit cu o prima reactie, dupa moartea regretatei artiste. Evenimentele.

Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu?

Au facut un cuplu pe scena ani de zile, asa ca nu e de mirare ca, in aceste zile, toata lumea se intreaba cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu. Dupa disparitia Stelei.

Ce a scris Alexandru Arsinel pe coroana depusa la mormantul Stelei Popescu

Vestea mortii Stelei Popescu l-a distrus pe marele actor Alexandru Arsinel. Parteneri de scena vreme de patru decenii, cei doi au format un duet extraordinar pe scena sau in platourile televiziunilor. Pe.

Cel mai mare regret al lui Alexandru Arsinel! Ce nu a apucat actorul sa-i spuna Stelei Popescu

Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, iar partenerul sau de scena, Alexandru Arsinel, recunoaste ca i-au ramas cateva lucruri pe care regreta ca nu a apucat sa i le spuna niciodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )