Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu?

Antena3 Antena3,
Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu?

Au facut un cuplu pe scena ani de zile, asa ca nu e de mirare ca, in aceste zile, toata lumea se intreaba cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu. Dupa disparitia Stelei. continuă pe Antena3

Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu

Dupa disparitia fulgeratoare a acritei Stela Popescu, toata lumea se intreaba cu cine va face Alexandru Arsinel pereche pe scena, la spectacole. Colaborarea dintre Popescu si Arsinel a.

Rasturnare de situatie. Cand a murit de fapt Stela Popescu. Anuntul facut de Alexandru Arsinel

Stela Popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasa sa se inteleaga actorul Alexandru Arsinel. Ea si mintea. Din punct de vedere al sanatatii era o micinoasa. Nu s-a plans.

Reactie halucinanta a unei vedete din Romania, dupa ce Stela Popescu a incetat din viata! Ma asteptam sa moara Arsinel

Unul dintre cei mai indragit cantareti de muzica populara de la noi din tara a avut o reactie de-a dreptul uluitoare, dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu.

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul sau de scena de o viata, Alexandru Arsinel

Cel mai des, a urcat pe scena alaturi de Alexandru Arsinel. Este mult mai interesant sa joci in cuplu. Cel care poate face foarte bine spectacol singur este Florin Piersic, care are o disponibilitate.

Alexandru Arsinel face o dezvaluire cutremuratoare! Eu cred ca era o mincinoasa, niciodata nu spunea

Vestea mortii actritei Stela Popescu a picat ca un trasnet asupra Romaniei. Alexandru Arsinel a facut o dezvaluire cutremuratoare. Era o mincinoasa, cu sanatatea era o.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

Alexandru Arsinel e impietrit de durere. Mesajul dureros scris pe coroana de flori pentru Stela Popescu

Alexandru Arsinel i-a adus vineri o coroana imensa cu flori multicolore, care era formata din trandafiri albi, orhidee mov si albe, si cativa crini imensi. Alexandru Arsinel a.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )