Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Cred ca cea mai buna idee ar fi o simulare. Nu stiu cum vor functiona separatoarele de plexiglas in cazul copiilor mici

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Cred ca cea mai buna idee ar fi o simulare. Nu stiu cum vor functiona separatoarele de plexiglas in cazul copiilor mici

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, considera ca ar trebui o simulare a inceperii noului an scolar, in plina. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Dupa inceperea anului scolar, mastile de protectie ar putea fi folosite si in casa

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, duminica seara, ca, dupa inceperea anului scolar, portul.

Bani pentru renovarea scolilor, alocati cu trei saptamani inainte de inceperea anului scolar

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a semnat mai multe contracte de finantare a unor lucrari de renovaremodernizare sau extindere a unor unitati de invatamant, anuntul fiind facut marti, cu mai putin de trei saptamani inainte de inceoerea anului scolar.

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu.

Basescu, despre deschiderea anului scolar:Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Traian Basescu crede ca este nevoie de o metodologie in legatura cu deschiderea anului scolar si spune nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui cum crede. Fostul presedinte preziceaca ca nu este posibil ca Guvernul sa nu asigure masti de protectie pentru copii.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Alexandru Rafila: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca vom avea parte o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar, acesta precizand ca ar trebui regandita interactiunea copiilor cu persoanele varstnice din familie, odata cu inceperea scolii, printr-un set de reguli stabilite in casa.

ALEXANDRU RAFILA: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca va fi o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar.

VIDEO Alexandru Rafila propune simulari inaintea inceperii scolii. Sa vedem cum suporta copiii timp de 4-5 ore masca

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, vorbeste despre oportunitatea unor simulari inainte de inceperea scolii.

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai .

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )