Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alexandru Rafila, dupa acuzatiile Danei Budeanu: Eu nu inteleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, dupa acuzatiile Danei Budeanu: Eu nu inteleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a comentat acuzatiile aduse de Dana Budeanu la adresa unei firme de pompe funebre care ar fi trecut in mod abuziv ca motiv al decesului matusii sale, Covid-19. continuă pe Antena3

Delia a dat share instantaneu unui mesaj al Danei Budeanu. Cum a inceput designerul sa-i jigneasca pe romani

Dana Budeanu a publicat un mesaj in care a lamurit legatura Deliei cu spotul OK Medical in care este protagonista artista. Reclama a fost preocuparea multor oameni, care s-au indoit de masurile in care s-a realizat filmuletul, dar si de adevarul din spatele acestuia, sustinand ca induce populatia in eroare. De asemenea, proiectul a fost .

Ce a putut sa ii faca Ilie Dumitrescu Danei Budeanu. Creatoarea de moda a spus tot adevarul

Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria nationalei Romaniei si a echipei Steaua, a implinit astazi 52 de ani. De el sunt legate multe nume din sfera sportului romanesc si nu numai, astfel ca are in plamares o sumedenie de povesti despre care a spus cateva vorbe de-a lungul timpului. Una dintre .

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti .

Profesorul Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Trebuie sa ajungem la o capacitate de administrare de cel putin 50.000 de doze pe zi (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila critica modul in care a fost realizata campanai de informare cu privire la vaccinul anti-COVID. Totodata, el a tinut sa precizeze ca Pfizer, compania producatoare a anuntat ca va.

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Pentru ce categorii de persoane nu este recomandat vaccinul anti-COVID-19. Alexandru Rafila: in primul rand, vaccinul este contraindicat la persoanele care au alergii comune (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat, luni, intr-o interventie pe B1 TV, care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandata.

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi .

Alexandru Rafila: PSD cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei

Deputatul PSD Alexandru Rafila a anuntat ca social-democratii solicita ca scolile sa fie redeschise imediat cum se incheie vacanta si a adaugat ca o amanare a unei decizii de redeschidere ar fi nejustificata.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea este nesanatoasa pentru copii, parinti si economie

Reprezentantul Romaniei la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, miercuri, ca masura de a amana redeschiderii scolilor este nejustificata si nesanatoasa.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea cu inca o luna a deschiderii scolilor nu este sanatoasa nici pentru copii, nici pentru parinti, nici pentru economia nationala (VIDEO)

PSD solicita deschiderea scolilor odata cu incheierea vacantei de iarna. Solicitarea social-democratilor a fost anuntata, miercuri, prin vocea deputatului Alexandru Rafila. PSD vrea ca scolile sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )