Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alianta USR-PLUS, respinsa de Biroul Electoral Central: Cele doua partide nu mai pot participa impreuna la alegeri

B1 B1,
Alianta USR-PLUS, respinsa de Biroul Electoral Central: Cele doua partide nu mai pot participa impreuna la alegeri

Biroul Electoral Centrala respins, joi, alianta USR-PLUS. Astfel, cele doua formatiuni politice sunt obligate sa intre in alegeri separat. Motivarea BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos. continuă pe B1

Document oficial Motivarea BEC pentru respingerea Aliantei USR-PLUS: Nicusor Dan este in drept sa reprezinte USR, iar Raluca Danes-PLUS / Cererile de ultim moment depuse la BEC de cele doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia de respingere a inregistrarii aliantei electorale USR-PLUS, in care arata ca, potrivit mentiunilor din Registrul partidelor politice, Nicusor Dan este cel in drept sa reprezinte USR, iar Dan Barna nu are calitatea de reprezentant al partidului. in cazul PLUS, BEC sustine ca Raluca Danes este reprezentantul partidului, nu Dacian Ciolos. Potrivit deciziei, la BEC au fost depuse pe 6 martie, respectiv 7 martie, cereri din partea Ralucai Danes si a lui Elek Levente, aceasta din urma dupa expirarea termenului.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de inscriere a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare

Potrivit unui comunicat de presa remis joi de PLUS, motivul este ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu figureaza ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice.

OFICIAL. BEC explica de ce a respins alianta USR-PLUS: Cererea, formulata de Barna si Ciolos, desi ei nu au calitatea de reprezentanti ai celor doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia prin care a respins protocolul de constituire a aliantei dintre USR si PLUS. Motivul invocat de BEC este acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos au formulat cererea de.

CCR, sesizata in privinta infiintarii Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PMP Eugen Tomac anunta ca inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in pe.

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

Cele doua adolescente din Ramnicu Valcea, care au fost date disparute, au fost gasite de politisti

Cele doua eleve din Ramnicu Valcea, in varsta de 13, respectiv 14 ani, care disparusera de acasa, au fost gasite de politisti. Acestea se aflau intr-o scara de bloc din Buzau, la 300 de kilometri.

Ludovic Orban: Alianta USR-PLUS sa-si puna actele in regula la instanta, pentru ca a fost respinsa de cele cinci judecatoare din BEC. Nu victimizarea e solutia

Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca cele cinci judecatoare din Biroul Electoral Central au votat pentru respingerea Aliantei USR-PLUS, motiv pentru care este esential sa aiba actele in regula atunci.

inscrierea USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare a fost respinsa

Inscrierea aliantei electorale Alianta 2020 USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost respinsa de Biroul Electoral Central. Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat ca este o insulta la adresa electoratului si un act nedemocratic total.

BEC a respins si alianta PRM - PRU pentru ca... Vadim e mort. A admis, in schimb, alianta electorala Comunistii pentru Socialism

Biroul Electoral Central a dat stirea politica a zilei de joi, dupa ce a respins formarea aliantei dintre USR si PLUS pentru alegerile europarlamentare, pe motiv ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca.

UPDATE BEC respinge inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare: Vom merge mai departe chiar daca USR si PLUS vor fi nevoite sa candideze separat / Dan Barna: Se incearca sa fim scosi din procesul electoral

Biroul Electoral Central a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, potrivit unui comunicat al Aliantei. Pretextul BEC a fost acela ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice, precizeaza sursa citata.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )