Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance la micul dejun. Te satura si taie pofta de gustari nesanatoase

Playtech Playtech,
Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance la micul dejun. Te satura si taie pofta de gustari nesanatoase

Multi oameni sunt extrem de pofticiosi, iar asta ii impiedica mult sa aiba o silueta de invidiat sau cel putin un stil alimentar echilibrat. Ce trebuie sa consumi pentru a te satura? Acesta te face sa-ti tai pofta de mancare. Ce aliment te face sa-ti taie pofta de mancare? Cei mai multi incearca sa aiba . continuă pe Playtech

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata .

Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea. Ce beneficii miraculoase are pentru sanatate

Kombucha este o bautura acidulata, care are un gust dulce-acrisor, ce se prepara cu ceai. Ea este o bautura care se consuma de peste 2000 de ani si este originara din China, insa a devenit populara in Europa abia in secolul XX. Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea De altfel, .

Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Pestele Pangasius este alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. La nivel de mapamond, zeci de mii de tone de peste Pangasius ajunge in bucatariile consumatorilor, in fiecare luna, fara ca acestia sa banuie cat de rau le face acest aliment. in Romania, pestele Pangasius este consumat la scara larga din cauza pretului .

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de catre toti romanii in bucatarie pentru diverse sortimente de prajiuri, dar si pentru unele retete de mancare. Cu toate aste, putini sunt aceia care stiu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza vergeturile. Ce trebuie sa faci pentru un corp .

Ce se intampla cu pretul gazelor. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle asta

Bursa Romana de Marfuri a trimis un comunicat de presa prin intermediul caruia informeaza cetatenii ca, la inceputul anului, pretul la gaze s scazut cu 38%, iar volumul tranzactionat in semestrul III a fost mai mare decat in primele sase luni. Ce se intampla cu pretul gazelor Atat eliminarea prevederilor ordonantei 114, cat si liberalizarea .

Alimentele care iti strica nivelul de calciu din corp. Din pacate, toti romanii le consuma foarte des

Va prezentam o lista intreaga de alimente care strica nivelul de calciu din corp. Din nefericire, toti romanii abuzeaza de ele. Calciul este un mineral esential pentru buna functionare a corpului uman. Este frunizorul principal de energie pentru inima, muschi, nervi si sange. Lista de alimente care elimina calciul din organism. Ce trebuie sa consumi .

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

Ce nu ai voie sa faci in nicio zi de luni. Ce superstitii au toti romanii pentru inceputul saptamanii

In ce priveste superstitiile si traditiile romanesti, ziua de luni este favorabila unor noi inceputuri, al lansarii de noi initiative, de noi activitati. Astfel ca ceea ce se intampla lunea, bun ori rau, tinde sa isi puna amprenta asupra intregii saptamani. Ce nu ai voie sa faci in nicio zi de luni La noi, romanii, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )