Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alina Mungiu Pippidi, despre cazul Caracal: Daca opinia publica nu deosebeste victima de criminal, ai o societate care va fi o jungla si asta este societatea romaneasca de astazi (VIDEO)

B1 B1,
Alina Mungiu Pippidi, despre cazul Caracal: Daca opinia publica nu deosebeste victima de criminal, ai o societate care va fi o jungla si asta este societatea romaneasca de astazi (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi considera ca situatia de la Caracal scoate la iveala pe langa esecul sistemului 112, un esec major al opiniei publice din Romania. Prezenta in cadrul emisiunii. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Codrin Stefanescu, despre cazul Caracal: E pur si simplu o bataie de joc!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca Alexandru Cumpanasu actioneaza corect in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca fara insistentele acestuia si tenacitatea sa, nu.

Remus Radoi, declaratii incredibile despre cazul Caracal: Am fost singur la secretarul de stat

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, a facut declaratii incredibile, exclusiv.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Alina Mungiu-Pippidi:USR-PLUS incepe salvarea Romaniei cu minorii securisti

Cum de membrii onorabili din Guvernul Ciolos, care erau la inceputurile PLUS pe langa Dacian, sau oamenii onorabili din USR, si mai ales publicul acestor doua partide, accepta asa ceva? Or fi in neregula vechile criterii ori aliante de integritate sau proiectul de reforma al clasei politice a fost deturnat?.

Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul Caracal: Nu stiu despre colegi, oameni politici

Paul Stanescu sustine ca nu are nicio legatura cu grupurile infractionale din judetul Olt si precizeaza ca organele statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de cazul Caracal. Liderul PSD Olt precizeaza ca disolutia statului a avut loc in timupl mandatului de presedinte al lui Traian Basescu. Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul .

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, despre cazul de la Caracal: Gesturile criminalilor la prima faptasunt naive. Ne uitam la un epilog al unei cariere infractionale

DIICOT confirma oficial o a doua victima a lui Gheorghe Dinca. Rezultatele analizelor oaselor gasite de criminalisti in padurea de langa Caracal au relevat faptul ca acestea NU sunt ale Alexandrei si.

Cazul Caracal. Scrisoarea tulburatoare a tatalui Alexandrei catre lichele si oameni de bine: O sa facem totul pentru a afla adevarul

La aproape trei saptamani de la disparitia Alexandrei Macesanu, tatal tinerei face noi declaratii. Nelu Macesanu a trimis o scrisoare publica tulburatoare, in care promite ca nu va renunta la lupta, spunand ca o sa faca totul pentru a afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu copilul lor. Ce mesaj transmite tatal Alexandrei Alexandru .

Traian Basescu, despre cazul Caracal: Vor fi tot mai multi cei care vor vorbi in perioada urmatoare. Se va ajunge in zone extrem de sensibile cu demnitari locali si de la nivel central

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, luni, intr-o postare pe Facebook, ca ancheta din cazul Caracal este inca la inceput si, cu siguranta, va scoate la iveala implicarea a tot mai multe persoane in acest.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )